Speltips Nora-Pershyttan BK - FC Assyriska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-02 19:00
Land: Sverige
Liga: Div. 4 Örebro
Odds: 2,10
Speltips: 1
Spela på Speltips Nora-Pershyttan BK - FC Assyriska
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Jag vill själv kalla mig lite av en specialist på Närkes allsvenska då jag sist rekade Latorp IF (2,70) som gick in och gav många fina hundra lappar.

Självklart är det här en lite svårare match. Nora förlorade ganska överraskat mot Vretstorp med hela 5-0 och de resultatet säger faktiskt inte så mycket mer än att det var en dålig spelad match av Nora som egentligen inte ska åka på några sådana förluster. Medan Assyriska förlorade med 3-2 mot Laxå i premiär omgången.

Men jag ser inte att Assyriska kan sätt något emot Nora då den talangfulle Brassen Andersson möjligtvis infinner sig i start elvan. En negativ sak för Nora kanske är att deras stor "stjärna" Mohammad Al-Najm vart utvisad i förra matchen samtidigt då jag måste tillägga att han vart hem flugen från Umeå för denna match och man kan ju inte säga att det slutade så bra.. "Så många mil för en så lyckad match.."

Det ända jag egentligen vet om Assyriska är att våran egna stolthet inom Futsal Christofer Skoog spelar där, som är en riktig duktig futsalspelare som lirar i futsallandslaget. Han gjorde dock ett mål sist mot Laxå men jag tror inte han kan skapa någon oreda i Nora denna härliga vårkväll som kommer.

Solklart 1:a!!!
Rygga på egen risk!!!
Spela på Nora-Pershyttan BK - FC Assyriska hos Nordicbet
Milija66 - 1 Maj 2013 - 13:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
millerlele - 2013-05-01 22:58

"Nora förlorade ganska överraskat mot Vretstorp med hela 5-0 och de resultatet säger faktiskt inte så mycket mer än att det var en dålig spelad match av Nora som egentligen inte ska åka på några sådana förluster"

Vi hade ett flertal killar på plats från Laxå och samtliga som såg matchen sa att Nora var rent utsagt VÄRDELÖSA. Tror många överskattar dom ganska rejält. Assyriska är inte mycket att hänga i granen i direkt men tror det kommer ta några matcher för Nora att komma igång.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: