Speltips

Speltips Watford-Leeds United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-04 13:45 Spela här

Speltips Watford-Leeds United
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.10 Speltips: 1 AH -1.5
2013-05-04 13:45 Watford-Leeds United 1 AH -1.5 2.10 Killer

I helgen ska allt avgöras i en av världens tuffaste ligor, The Championship.

2 Hull 45 24 6 15 59-50 78
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3 Watford 45 23 8 14 84-56 77

För två omgångar sedan skulle (i praktiken) Hull säkra den andra och sista direktplatsen till Premier League mot redan nedflyttningsklara Bristol City. Hull som då var sex poäng före Watford i tabellen, men Hull fick bara med sig en poäng och Watford tog igen två. I Lördags väntade bottenlaget Barnsley för Hull som på nytt vek ner sig och fick resa hem utan poäng. Sex poäng har blivit en poäng försprång och därför är förutsättningarna glasklara. Om The Hornets gör sitt mot Leeds så måste alltså Hull besegra ligavinnaren Cardiff som har sju raka ligamatcher utan förlust. Visst, Cardiff har inget att spela för men det hade åt andra sidan inte jumbon Bristol City heller för två omgångar sedan. Och visst spelar nerver in hos Hull spelarna nu.


Watford kommer som sagt med två raka segrar i bagaget. Först kördes Blackburn över hemma på Vicarage Road innan laget dagarna senare tog en tung bortaseger mot Leicester. Att Gianfranco Zola har tillgång till Championships mest intresanta och bästa offensiv står ju självskrivet vid det här laget. Watfords attraktiva fotboll har resulterat i 84 mål framåt. ÅTTIOFYRA(!). Närmast på den listan är ligavinnaren Cardiff med 70 gjorda mål, vilket ju säger en del.


Den lilla möjligheten Leeds hade att nå en playoffplats för två veckor sen är helt borta efter två raka förluster mot Birmingham och Brighton. Laget har åkt ner några tabellplaceringar men kontraktet är redan säkrat. Leeds har varit ett av ligans bättre hemmalag under säsongen men på resande fot har laget varit riktigt svaga. 3 segrar på 22 försök och för att hitta den senaste bortasegern i ligaspelet får vi gå tillbaka till den 1 December 2012. Det är ju...ett tag sen. Formen är dålig md sex förluster på de åtta senaste matcherna och mentalt kan spelarna mycket väl redan vara på semester här. El Hadji Diouf och Rodolph Austin fick båda syna det röda kortet senast och är således avstängda här.


Watford som har betydligt större kapacitet och bättre motivation bör ha ypperlig chans att avfärda ett bortasvagt Leeds med minst två bollar. Det är som sagt en betydelselös match för gästerna och då är det svårt att få spelarna att hitta den där riktiga motivationen och springa de extra meterna som kan krävas. Watford vet att Hull darrar för dagen och kommer sätta full fart från start för att göra sitt. Om det sen räcker till direktuppflyttning återstår att se.

Watford vann bortamötet på Elland Road tidigare under säsongen med 6-1. 3-0 här?

Watford Asian handicap -1.5 @ 2.10 hos bet365 .

Twitter @killerswe


EDITERAD 2013-05-02 11.57:40

Killer - 02 Maj, 2013, 11:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!