Swindon Robins - Kings Lynn Stars 1 -13

Känns matchen igen. Det gör den ju såklart då den kördes igår men på motsatt hemmabana. Då var jag ute och rekade Kings Lynn mycket pågrund av att Hans Andersen inte var med och hur Swindon skull fylla den luckan. Hans Andersen har ett snitt på 2.857 per heat på hemmaplan. Idag kör han antagligen fullt emot sina motståndare. Swindon gjorde det riktigt bra i matchen även om marginalen blev 14 poängs förlust.

Idag är det dock andra förutsättningar. Swindon kör hemma och idag är en av speedwaysvärldens hetaste förare med igen. Jag är samtidigt stolt över att säga att Hans kommer att köra för Västervik den kommande säsongen. Kommer få anledning att återkomma om detta. Igår gjorde de regerande mästarna en bra bortamatch men hemma idag kommer det bli en klar klar seger för Swindon.

Skulle vilja påstå att Iversen är det enda hotet ikväll även om frågan är var Iversens fokus ligger. GP om två dagar. Hans bästa cyklar lär putsas och trimmas för fullt i skrivande stund långt från Swindons hemmabana. Tvivlar på att Iversen kommer vara sig själv idag.

Hoppas detta räcker för att övertyga er. Hinner inte mer då klockan ändå är 20 och spelet stänger om ca 30 minuter.

Seger för Swindon med -13 känns tokstabilt. Gissar på 20 poängs seger för seriens bästa lag.

This is the stats tab
This is the post tip