Speltips Dubbel Kohlschreiber/Haas

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-03 13:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Munchen
Odds: 1,78
Speltips: Kohlschreiber/Haas
Spela på Speltips Dubbel Kohlschreiber/Haas
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Kohlschreiber/Haas
Philipp Kohlschreiber har inte varit särskilt bra på grus i år. Det ska man absolut inte anklaga honom för, men finns det någon som varit sämre - då är det Viktor Troicki. Han har verkligen glidit in till den här kvartsfinalen på en räkmacka och har så satans tur med lottningarna att han lika gärna kunde haft typ 50 poäng i år.

Serben har 4-2 på grus i år där förlusterna kommit mot hyffsade spelare (Nieminen och Rosol) och vinsterna mot riktigt kassa grusspelare (Matosevic, Kamke, Bachinger och Stepanek)

Troicki är sjukt beroende av sin förstaserve, men sätter den allerles för sällan. Han behöver allt som oftast också hjälp av moståndarna att vinna för själv vägrar han att slå färre än 30 unforced errors per match.

Tysken har 3-1 i matcher där han gav upp förlustmatchen efter tre set i US-Open 2008.


Tommy Haas behöver man inte säga något om. När jag ser honom så där bra som han var mot Gulbis, på hemmaplan, då spelar det ingen roll vem som står på andra sidan nätet - han vinner.

Idag råkar det vara Florian Mayer och skulle jag inte veta att Haas alltid är sjukt ödmjuk inför uppgiften skulle detta kunna bli match. Nu räknar jag istället med att både Mayer och hemmapubliken förstår att detta kan vara sista gången ett geni visar sig i München.

Betsson betalar 1,78 för att tyskarna tar sig vidare till semi och visst ska de klara av det..
Spela på Dubbel Kohlschreiber/Haas hos Betsson
Poldan - 2 Maj 2013 - 22:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: