Speltips

Speltips Sverige v Schweiz

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-05-03 20:00 Spela här

Speltips Sverige v Schweiz
Land: Internationellt Liga: Hockey-VM
Odds: 2,35 Speltips: Schw ö 0,5 mål 1:a per
2013-05-03 20:00 Sverige v Schweiz Schw ö 0,5 mål 1:a per 2,35 holms

Dags för VM-premiär och trots att det är "inne" i Sverige i dessa tider att skratta åt detta mästerskap så sitter det trots allt 1,8 miljoner svenskar bänkade framför tv:n när det vankas kvartsfinal senare framöver. Ett lustigt fenomen.

Har dammsugit bolagen för att hittat något trevligt spelbart till hemmanationens premiär, var nära på att ge upp, tills jag fann det här spelet. Schweiz över 0,5 mål efter den första perioden.
Nu tror jag väl inte på något sätt att Schweiz över tre perioder vinner det här, även om det inte alls lär bli så överlägset som vissa vill få det till.
Sverige har inte på något sätt ett skrämmande lag. Just nu. Inte spelare för spelare i alla fall. Nu lär det här laget växa in i turneringen match för match, även om det inte rasslar in några kanoner från NHL.
I en första match här så kan det finnas en del nerver. I synnerhet med den pressen som finns på laget efter debacklet i fjol.

Schweiz är Schweiz. Tungt VM i fjol. Men med en trupp som kan störa de bästa i enstaka matcher. Även om de knappast kommer att lukta på någon av de tre första platserna så är det trots allt ett lag som inte ska negligeras. Inte på något sätt. Nyligen gjorde man t.ex fyra mål på Finland, och även om det handlade om en vänskapsmatch så gjorde man ändå mål.

Ettan på Sverige känns tråkig oddsmässigt, det är trots allt en premiär.
Underspelet 5,5 betalade så lågt som 1,62, vilket också är tråkigt.
Men 2,35 på att Schweiz tar tillvara på någon utav de chanser man kommer att skapa (jo, det är trots allt ishockey - och en premiär) det känns bra så mycket roligare.
Sedan får vi så klart hoppas att våra Tre Kronor löser det här ändå, trots en baklängesmål under första 20 ...

holms - 02 Maj, 2013, 23:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
GunnMaise - 2013-05-03 15:04:37

Vilken sida?