Speltips Ramviks IF - Arnäs IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-05 17:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Ångermanland
Odds: 2.60
Speltips: 2
Spela på Speltips Ramviks IF - Arnäs IF
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Hej där

Då var det äntligen dags för de lägre serierna att rulla igång. Det var väldigt länge sedan jag rekade men jag har bra koll på denna serie. Så på söndag spelar Ramviks IF mot Arnäs IF båda lagen har haft dåliga försäsonger och Ramvik har tappat två tongivande spelare till div.3 klubben Frånö (Tobias Törnsten och Marcus Strandberg). Det har inte fyllts på med något namn som skrämmer de andra lagen i div.4. Arnäs har haft en riktigt knackig försäsong där man haft enorma problem att göra mål. Man har spelat relativt bra defensiv fotboll i vissa matcher men det lär bli stabilare nu när Niklas Sjökvist har anlänt och börjat träna. Niklas var kapten i Friskaviljor som spelade i div.3 förra året (även iår).

Detta är en såkallad "50/50" match där oddset därför är felsatt jag tycker det lutar starkt över på Arnäs i denna match och jag såg nyss laget dem tar med och det är första gången de har alla spelare redo för spel i samma match. Arnäs har tappat sin bästa målskytt till topp konkurrenten Gottne men man har fått in ångermanlands div.5 näst bästa målskytt förra säsongen och man har även ett ess i rockärmen med en mittfältare med rutin från div.1 i Ghana som provspelade med lag i högre division men skadade sig det försöket. För den som vill spela lite "säkrare" kör på en x/2a lycka till och här kan ni följa resultatet:

http://www.cuponline.se/information.asp?cupid=4700 klicka er sedan vidare till Matcher under söndagen.

http://fotbolly.se/nyheter/ sedan Lillen tippar, Lillen tror även på arnäs i denna match och han brukar sätta div.4 ångermanland resultaten ofta föregående säsong!

EDITERAD 2013-05-04 11.51:26
Spela på Ramviks IF - Arnäs IF hos Nordicbet
falle89 - 4 Maj 2013 - 11:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: