Speltips: Åtvidaberg - Djurgården

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-04 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 3.70
Tips: Prodell målskytt
Spelar en liten peng på att Viktor Prodell blir målskytt till oddset 3.70 gånger pengarna på Betsson. Detta är det högsta oddset jag hittat, om någon hittar högre får ni gärna säga till så uppdaterar jag.

Jag såg Åtvidabergs match mot Kalmar FF på plats förra lördagen. En tidig utvisning för Åtvid gjorde att laget siktade in sig på försvar i stort sett hela matchen, vilket såklart drabbade Prodell negativt. Tycker dock att han såg väldigt rapp ut och när jag pratade med honom efter matchen var han väldigt lugn kring den inledande måltorkan. Det kommer när det kommer, sa han. Så länge han jobbar på så kommer målen komma till slut. Men det är klart, målen får gärna komma snart, avslutade han.

Och varför skulle de inte komma? Prodell är en mycket kompetent anfallare och han är Åtvids vassaste vapen framåt. Chansen att målen kommer hemma mot Djurgården, som släppt in 2,2 mål/match (tredje mest i serien) och ännu inte hållit nollan i Allsvenskan? Som jag ser det är chansen tillräckligt god för att syna 3.70. I fjol gjorde Prodell 15 mål i Allsvenskan och nu har han inlett med sex mållösa matcher. Det är dags för mål alltså.

Djurgården saknar Erton Fejzullahu, vilket är ett jätteavbräck i offensiven för deras del. Därmed kommer de sakna någon som håller boll och kan skapa chanser för sig själv och andra på egen hand. Detta tjänar ju naturligtvis Åtvid på då de kommer få mer att säga till om i spelet. Nahir Oyal, Petter Gustafsson samt Joel Riddez och Daniel Jarl missar också matchen.

Åtvidaberg saknar Andreas Dahlén som är avstängd. Alberis da Silva samt Bruno Marinho är inte hundra och missar också matchen. Inga suoperavbräck egentligen. Finns spelare som Sjölund, Kristian Bergström och Imad Zatara som kan servera Prodell.

Rappe Prodell mot det lite långsamma mittbacksparet Emil Bergström och Mattias Östberg (som jag utgår från att det blir) borde kunna bli en bra kombo för vår del. Mot IFK Göteborg, som alltså ska vara ett av de tightaste försvaren i Allsvenskan, skapades mängder med lägen, detta borde bli fallet även mot Djurgården, som alltså läckt betänkligt bakåt.

Har inte hittat 100 %-ig info på att Prodell tar straffarna, men han tog åtminstone en straff i en cupmatch på försäsongen, så det är klart troligt att han gör det.

För att sammanfatta: Målen kommer komma för Prodell och 3.70 på hemmaplan mot Djurgården som spelat som de gjort hittills är för bra för att inte syna. Men blir till låg insats.

Kommentera här eller @nokkan21 på Twitter.
  Åtvidaberg - Djurgården
Spela på Speltips Åtvidaberg - Djurgården
Polsater - 3 Maj 2013 - 21:42
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2013-05-04 14:28

Jag tror inte man kommer sakna Erton alls i denna matchen. Erton är grym, men DIF har inte precis haft så mycket nytta av honom än så länge och vid vinsten mot Örgryte så efter hans skada så gjorde byten och Djurgården tog över matchen helt. Jag tror Djurgården bli svåra att slå idag.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming