Speltips

Speltips Hull v Cardiff

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-04 13:45 Spela här

Speltips Hull v Cardiff
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,10 Speltips: 1
2013-05-04 13:45 Hull v Cardiff 1 2,10 holms

Ja, förutsättningarna inför den sista omgången är oerhört jävla enkla
Cardiff är som bekant redan klara för Premier League, och har så varit ett tag. Grattis till det.
Sedan är det tuffare bakom.

Cardiff 86
Hull 77
--------------
Watford 76

En med icke godkänt i årskurs sju:s matte kan räkna ut att Hull löser avancemang vid en trepoängare.
Och det vankas hemmamatch. Eller inte bara det, det är även en seriefinal som publiken bjuds på i säsongens sista match på KC Stadium. Det är alltså Cardiff som gästar, och det är ett lag som inte direkt är vana med att vinna fotbollsmatcher på senare veckor. Vilket inte går att klandra, då en plats i Premier League varit klar sedan länge. En seger på de sex senaste matcherna säger en hel del om vart tankarna finns just nu. Suveräna tills man inte längre behövde. Nu är tankarna på solstolarna på Ibiza och en veckas otrohet.

Jag är i normala fall lite anti det där talesättet att motivation slår klass. Är klassen så påtagligt mycket bättre, då brukar det sällan spela roll hur mkt det sämre laget vill. Men Hull är trots allt tvåa i ligan, så vi pratar ändå inga ljusår lagen emellan.

Du får inte så många liknande chanser i livet. Att inför en sista omgång säkra en plats i Premier League. På en fullsatt hemmaarena.
Och håll med om att tidningsrubriker och tv-bilder ligger bra i fatet med två lag som blir hyllade efter slutsignalen. Jag vet i alla fall ett gäng som kommer att offra varenda hörntand för att så ska bli fallet. Medan gästerna redan gjort sitt och väntar på champagnen. Och käka ute på Ibiza.

Hull, bättre chans än så här, ni får faktiskt inte det ...

holms - 04 Maj, 2013, 00:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DJ_Latino_ - 2013-05-04 06:51:30

oddset var 1.9 på hull när det kom ut...
Jo, dom har faktiskt fått en bättre chans..snarare sagt 3 men tagit 1 pinne av 9....skulle Cardiff få in en boll så lär paniken vara oerhört nära..