Dawid Stachyra v Robert Miskowiak (+1) @1,95 Nordicbet

Miskowiak har bara kört en ligamatch än så länge då han inte har var tillgänglig. Det var senaste matchen han var med i och då tog han hela 14p av 15 möjliga. Stachyra har däremot haft det tyngre i Polen. 9p, 7p och 11p. Det två sistnämna är under 6 heat då det var R/R istället för Miskowiak. Han hade en lyckad kväll i England när han tog 12/12p då Ward kraschade hela tiden. Men England och Polen är två skilda världar.

Miskowiak körde även SEC-kval i veckan och tog 14 av 15p där. Då slog han förare som Kolodziej, Pavlic, Andersen och Karlsson. Formen är rätt god.

Idag, om jag inte läst helt galet, så kör han i par med Stachyra. Det betyder att dem åker i par tre gånger. Att Stachyra kommer före alla tre gångerna är inte så troligt. Miskowiak plockar alltid tvåsiffrigt i Polen. Har tufft motstånd idag men tycker linan inte ska vara Asian (+1). Att Miskowiak ska få två poäng mindre tycker jag är mycket. Helt klart en spelvärd lina i mina ögon. Spelar 2/5 units på Miskowiak (+1) till 1,95 hos Nordicbet . Pengarna tillbaka om Stachyra tar 1p mer än Miskowiak.

This is the stats tab
This is the post tip