Speltips Öis - Gais

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-06 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 2.40
Speltips: ÖIS
Spela på Speltips Öis - Gais
Börja spela här
Spela på ÖIS
OBS SPELSTOP 19:20!

Tjena skrev en ganska lång rek som inte sparades!

men men ville tipsa om ett guldodds ikväll i superettan, ÖIS som tar imot Gais i ett Göteborgs Derby på Gamla Ullevi. Lagen har inte möts på över fyra år pga spel i olika divisioner.. men nu är det dags igen på en arena som tar in drygt 16000 åskådare och till dagens match så har över 9000 biljetter sålt slut, så var redo på en folk fest!

Nu till lagen i mellan, vi kan börja med ÖIS så kallade Örgryte IF, man spelade match sist mot Djugrådens IF i cupen förra veckan ett Djurgården som spelar till vardags i Allsvenskan en division upp jämnfört med superettan som ÖIS spelar i,
den matchen slutade 1-0 men en match som lika väl kunde ha slutat 1-1 och gått till förlängning.. annars så har man två raka segrar i superettan och det hemma mot Brage 1-0 och 2-4 borta mot Landskrona, så formen är det inte fel på.

Gais då vad ska man säga om dom.. var på deras senaste match och det hemma mot ett uddlöst Östersund men endå slutade matchen 1-3 till Östersund, då förstår ni nog mig, jag var bara en av flera hundra som gick tidigare från den matchen och när jag var på väg ut så hörde jag t.o.m en Gais support som sa "Det här är första gången jag går från en Gais match innan den har slutat" Gais var bedrövliga i den matchen och det hjälptes inte av att domaren i den matchen inte kunde göra sitt jobb!

Skade lägen lagen i mellan ser väldigt ljust ut för Örgryte som har truppen skade- och avstängningsfri medans Gais har Mittbacken Andreas Augustsson, ny för året avstängd liksom Mirza Mujcic och trion Marcus Översjö, Richard Spong och August Gustafsson Lohaprasert finns på skadelistan.

Så då förstår ni säkert varför jag tycker 2.40 på ett formstarkt och skade fritt ÖIS mot ett formlöst och skade och avstängd drabbat Gais är kanon!

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för att vinna ;)
Spela på Öis - Gais hos Svenska Spel
Spela nu
grandgoals36 - 6 Maj 2013 - 11:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
gabriel - 2013-05-06 17:59

En sista sak bara, ÖFK vann även mot Jönköping södra med 5-0 i lördags.
Så det borde ju inte vara ett sånt uddlöst lag trots allt...

Men lycka till med spelet!

gabriel - 2013-05-06 17:56

Några inlägg här bara, du nämner att DIF spelar i allsvenskan en division över.
Det är ju sant, men hur har det gått för dom? Känns som Djurgårdens inledning knappt håller
SE klass. Så just det resonemanget har jag svårt att se håller.

Sen tyckte du att ÖFK var uddlösa mot GAIS, hur menar du då?
Stolpskott och en del andra lägen hade dom.
Sen säger du att inte domaren gjorde sitt jobb, hur menar du då? Att nedsparkningen i straffområdet inte skulle vara straff? Eller utvisningen inte skulle vara utvisning?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: