Speltips

Speltips Wigan-Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-07 20:45 Spela här

Speltips Wigan-Swansea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85/1.95 Speltips: 1/Ö2.5
2013-05-07 20:45 Wigan-Swansea 1/Ö2.5 1.85/1.95 RalleArvid

Vilken fantastisk vecka vi har framför oss, Sky har en direktsänd match varje kväll och det är inte vilka matcher som helst. Efter gårdagens resultat har Wigan chansen att vid seger ikväll se till så att i princip inget lag utanför topp 4 är säkra från nedflyttning, nåja, liten överdrift men ni förstår vad jag menar.

Wigan har två segrar, två oavgjorda och en förlust på sina fem senaste hemma. Swansea har bara en seger på sina senaste nio bortamatcher och släppte rejält på gasen efter segern i Ligacupen (förståeligt nog). Michu slutade även helt plötsligt göra mål och nu är han dessutom borta för resten av säsongen. Swansea har dessutom hela sju raka matcher utan seger och man kommer i komplett motsatt form och framförallt självförtroende jämfört med Wigan.

Wigan är alltid fantastiska på våren och även att jag drömmer mardrömmar om det varje natt så har man nu goda möjligheter att greja nytt kontrakt mirakulöst återigen.

Motivation talar för Wigan med 1000%
Form talar för Wigan med 700%
Självförtroende talar för Wigan med 900%
Skadeläget talar för Wigan med 450%

Intressanta procentsatser va? Nej, men ni förstår vad jag menar. Allt inför dagens match talar faktiskt för Wigan. Visserligen brukar man släppa in väldigt mycket mål även på hemmaplan men om man betänker att Michu som saknas ikväll har gjort hela 39% av lagets mål denna säsong samt att man faktiskt bara mäktat med att göra 15 mål på bortaplan under hela säsongen så tror jag faktiskt att Wigan bör klara av att greja en seger här endast med två gjorda mål för en gångs skull, och två gjorda mål klarar man faktiskt av att peta in oftare än vad misslyckas med det.

Över 2.5 är intressant till 1.95, främst givetvis då tanke på Wigans målsnitt och att man är laget som oftast i hela ligan spelar matcher innehållandes över 2.5 mål (detta trots Michus frånvaro). Man har högst målsnitt i hela ligan i sina matcher och man är inte direkt världsmästare på att hålla nollan. Blir kanske svårt att göra så ikväll också men främst är det som sagt full fart framåt och tuta och kör-mentaliteten från hemmalagets sida som gör att jag finner detta spelvärt. Martinez vägrar, behjärtansvärt och konsekvent, att tjonga långbollar och lägga upp en pragmatisk taktik på tavlan i syfte att klara sig kvar.

I övrigt testar jag en slant då på den raka ettan som ni kanske listat ut vid det här laget.

1:an finns till 1.85 på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2013-05-07 11.26:52

RalleArvid - 07 Maj, 2013, 11:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!