Hammarby v Dackarna (+6,5) @2,00 Nordicbet

Frågan man kan ställa sig är om Hammarby ska vara favoriter här? Resonerar bolagen så att Gubbängen är en stor fördel för Hammarby? Frågorna låter vi vara.

Hammarby är tippat att komma sist denna säsong. Kan jag förstå med den laguppställningen man har. Gollob har lämnat klubben vilket kan tyckas som ett avbräck. Men sanningen är att han inte var så het här förra året. Hammarby har en del nya förare i laget så hemmaplansfördelen ser jag inte som jättestor. Walasek tog mycket poäng här förra året och har det största ansvaret. Okoniewski räknar många ockå med men har börjat sin säsong sådär faktiskt. Tagit lite poäng än så länge och hade en tung dag i Polen senast. Mikael Max är ett klokt nyförvärv som förhoppningsvis kan komma med en del rutin till laget. Är det något som jag tror gynnar vårt spel idag så är det Hammarbys reserver. Edberg är faktiskt helt värdelös. Aldén kör bara bra hemma i England. Hur ska han klara av denna travbana? Madsen som är en riktigt bra förare kommer inte till start idag för Hammarby. Klart minus i mina ögon då jag inte tror att Loktajew tar mer poäng än vad Madsen hade gjort. Sen återstår det att se om A Laguta kan köra bra här i Sverige och inte bara i Polen.

Dackarna kommer till start utan Darcy Ward som har skadat nyckelbenet. Klart ett minus. Men man kör R/R på honom vilket är helt okej. Dudek, Lindgren, Jepsen Jensen och Andersson är förarna som tar ett extra heat. Lindgren är verkligen upp och ner men i Sverige brukar han vara bra. Körde bra i England igår. Andersson körde för just Hammarby förra säsongen så han kan linjerna här. Han har haft en dålig vecka, men mycket av det beror på lånade cyklar. Hougaard på reserven är nyckeln för att spelet ska sitta. Körde riktigt bra i Målilla Challenge förra veckan då han tog 14 av 15p. Hoppas verkligen att reserverna kan plocka en del viktiga pinnar.

På förhand tror jag matchen kommer bli riktigt jämn. Var först inne och sneglade på Dackarna till 4,50 men nu har det oddset sänkts. Däremot så gillar jag linan som är ett stort försprång i en på förhand tight match. Spelar 2/5 units på Dackarna (+6,5) till 2,00 hos Nordicbet . Hammarby vinner inte med 8p ikväll. 44-46?

This is the stats tab
This is the post tip