Speltips

Speltips Hans Andersen Över 8

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-05-07 19:00 Spela här

Speltips Hans Andersen Över 8
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,90 Speltips: Hans Andersen över 8
2013-05-07 19:00 Hans Andersen Över 8 Hans Andersen över 8 1,90 73heodBEps

Västervik - Indianerna (Hans Andersen Över 8 poäng)

Äntligen är då dagen här då Svenska elitserien i speedway drar igång. Jag är helt övertygad om att Indianerna kommer vinna SM-Guld då de på pappret har det överlägset bästa laget. Kan inte se de förlora mot något lag över två matcher. Det skulle kunna bli som för några år sen i grundserien att de vinner alla matcher utom en just en och det är mot Västervik som de aldrig kan besegra på bortaplan. Idag vinner Västervik men det är inte det bästa spelet idag då oddset inte smakar lika bra som det på Hans Andersen över 8 poäng till 1,90. Västervik har bytt upp sig ordentligt till denna säsongen och först och främst är det den nyutnämnde lagkaptenen och den pånyttfödde Hans Andersen. Tror att Hans kommer leda Västervik i varje match.

Ska jag vara ärlig så kommer Hans inte ta under 10 poäng någon gång i Västervik även om han i ny i klubben men han har varit där och tränat vad jag har hört. Tänk detta uttalandet och plussa på detta med att Västervik kör R/R för Daniel Nermark idag som kommer innebära ett extra heat för Hans.

Hans poängsnitt på hemmaplan under 2013 i samtliga ligor:
Swindon, Elite League snitt 2,842/heat
Polonia Bydgoszcz, Enea Ekstraliga snitt 2,2/heat
Swindon, Elite Shields snitt 2,6/heat
Fjelsted, Superligan snitt 2.167/heat

Som ni ser så har Hans öppnat säsongen på ett fantastiskt sätt och anses som en av de hetaste förarna just nu. Dock ett undantag då han tog 0 poäng senast med Bydgoszcz. Men då hade han problem med motorerna. Inget som händer idag.

Räkna med att Hans kör minst 5 heat och det kan även bli 6 heat. Blir det 6 heat så är tipset redan inne så ni kan räkna på fem heat. Detta är en lina som jag inte kan förstå och går in max.

Hans Andersen över 8 kan inte missas.

73heodBEps - 07 Maj, 2013, 18:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-05-07 18:43:11

Kul med fler dom reka speedway . Rygg .