Speltips

Speltips Atalanta v Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-08 20:45 Spela här

Speltips Atalanta v Juventus
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2,00 Speltips: Ö 2,5 mål
2013-05-08 20:45 Atalanta v Juventus Ö 2,5 mål 2,00 holms

Ja, grattis Juventus till ännu en ligatitel att lägga på hög och grattis Atalanta till ett nytt kontrakt. För det sistnämnda går att lova, trots att det matematiskt på något mirakulöst sätt skulle kunna gå åt helvete, men det händer väl troligtvis att man springer på tomtar och troll inne på Åhléns innan det.
Så det vi har här är två lag som inte på något sätt behöver bry sig speciellt mycket om att freda sitt eget mål, utan istället fokusera på vad som är kul. Juventus har ju annars haft ett oerhört fokuserat försvarsspel på slutet, inget insläppt på de fyra senaste ligamatcherna. Men det vore inte alls speciellt egendomligt om det inte ruckas lite på det nu, med tanke på att ligatiteln bärgades för bara några dagar sedan.

Och den gamla damen kommer också till Bergamo i kväll relativt desarmerat vad gäller defensiven.
Burväktare Buffon säger sig känna av en skada och vilar. Bakfull?
Dessutom så sonar mittbacken Andrea Barzagli sitt straff efter för många gula kort och är avstängd. 31 ligamatcher har han på kontot hittills den här säsongen och har varit en viktig kugge rakt igenom.
Så, inte bara kanske bristande motivation utan också lite trassel bakåt.

Om vi tittar historiskt så brukar det också bli målrikt när dessa två klubbar möts.
I fyra av de fem senaste matcherna har linan 2,5 mål överstigits. I den bommande matchen så vann Juve med 2-0, så inga mil från att även den också löste sitt.

Hade den här matchen gällt liv och lem för Juventus, då skulle jag aldrig tittat åt det här spelet. Men nu, när allt är klappat och klart, för båda lagen, då anser jag att 2,00 är rätt bra. Både med tanke på förutsättningarna och historien.

Ge oss något kul nu.

holms - 08 Maj, 2013, 08:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
R.Baggio - 2013-05-08 10:08:09

Mycket bra spel på förhand. atalantas offensiv med Dennis bonoventura och är livsfarlig. Sen som du säger nu är världens bästa stabilaste mittback avstängd och världens bästa målvakt med borta så de e blytunga avbräck. rygg!!