Speltips

Speltips Skoghall-FBK Karlstad

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2013-05-08 20:00 Spela här

Speltips Skoghall-FBK Karlstad
Land: Sverige Liga: Division 4 Värmland
Odds: 1.65 Speltips: 2
2013-05-08 20:00 Skoghall-FBK Karlstad 2 1.65 Lurwns

Tycker mig ha hittat ett fint odds i division 4 Värmland, eller Sharpligan, som den häftigt nog kallas i år. Skoghall vann division fem förra året och har inlett sejouren i division fyra med en förlust och en oavgjord match. Jag ska i ärlighetens namn medge att jag inte sett de spela, men man har inte förstärkt något nämnvärt inför säsongen och man är tippade att få slåss för nytt kontrakt.

Det är dock inte Skoghalls kvalité som den här reken i första hand grundar sig på. FBK Karlstad åkte ur division tre förra året, men har en stor del av truppen kvar. Det finns mycket talang i klubben (fyra stycken med meriter från landslagssamlingar bl.a.) och man har i år gjort lite av en nystart med den förre Nybergsund och GIF Sundsvall-spelaren Mirza Durakovic som spelande tränare. Har själv spelat mot dom i år och blev väldigt imponerad av den fotboll de spelade. Jag har svårt att se att det ska finnas ett bättre lag i den här serien.

Kvällens match spelas på konstgräs i Karlstad. Allt som kan kallas hemmaplansfördel faller då givetvis bort. Det gör att 1.65 känns riktigt bra. I mina ögon finns det värde ända ner till 1.35-1.40, sådan klasskillnad ska det vara mellan dessa lag.

Lurwns - 08 Maj, 2013, 13:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!