Speltips Skoghall-FBK Karlstad

Sport: Bonnfotboll
Spelstopp: 2013-05-08 20:00
Land: Sverige
Liga: Division 4 Värmland
Odds: 1.65
Speltips: 2
Spela på Speltips Skoghall-FBK Karlstad
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Tycker mig ha hittat ett fint odds i division 4 Värmland, eller Sharpligan, som den häftigt nog kallas i år. Skoghall vann division fem förra året och har inlett sejouren i division fyra med en förlust och en oavgjord match. Jag ska i ärlighetens namn medge att jag inte sett de spela, men man har inte förstärkt något nämnvärt inför säsongen och man är tippade att få slåss för nytt kontrakt.

Det är dock inte Skoghalls kvalité som den här reken i första hand grundar sig på. FBK Karlstad åkte ur division tre förra året, men har en stor del av truppen kvar. Det finns mycket talang i klubben (fyra stycken med meriter från landslagssamlingar bl.a.) och man har i år gjort lite av en nystart med den förre Nybergsund och GIF Sundsvall-spelaren Mirza Durakovic som spelande tränare. Har själv spelat mot dom i år och blev väldigt imponerad av den fotboll de spelade. Jag har svårt att se att det ska finnas ett bättre lag i den här serien.

Kvällens match spelas på konstgräs i Karlstad. Allt som kan kallas hemmaplansfördel faller då givetvis bort. Det gör att 1.65 känns riktigt bra. I mina ögon finns det värde ända ner till 1.35-1.40, sådan klasskillnad ska det vara mellan dessa lag.
Spela på Skoghall-FBK Karlstad hos Nordicbet
Lurwns - 8 Maj 2013 - 13:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: