Speltips

Speltips Sverige-Kanada Slovakien-Lettland

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-05-09 17:00 Spela här

Speltips Sverige-Kanada Slovakien-Lettland
Land: Liga: VM
Odds: 4,20 Speltips: dubbel över
2013-05-09 17:00 Sverige-Kanada Slovakien-Lettland dubbel över 4,20 zoogin_86

Ser att några har rekat Kanada som vinnare. Bör vara en jättechans för Kanadickerna MEN Sverige har haft en halvtaskig inställning så här långt, känns lite som att man har glidit runt och väntat lite på denna matchen! Jag avstår Kanada spelet för Sverige gör inte en dålig match till, kännslan är att det är "nu börjar VM" i Sverigelägret! Ska sägas att 2 gånger degen på Kanada är jävligt bra men med tanke på Sveriges spel än så länge så måste dom höja sig och jag skulle inte bli förvånad om Kanada kommer till matchen med lite taskig inställning med tanke på hur sverige har presterat än så länge!

Jag tycker att Över 5,5 mål i matchen är betydligt bättre spel till 2 gånger degen! Kanada har en grymm offensiv med stamkos i spetsen. Jag sätter ett litet ?? för kanadas målvaktspar som inte har satts på något större prov än så länge i turneringen och kommer då laget med en halvtaskig inställning till matchen så kan det trilla in ett på puckar!! Men skulle där emot inställningen vara den rätta så fixar man nog linan själva!

Jag gör en dubbel med Över 5,5 mål i Slovakien- Lettland till 2,10 gånger degen med motivationen att gör Österrike 6 mål på Lettland i en match som Letterna hade haft råd att tänka defensivt i för att har större chans att hålla sig kvar i A-VM så finns det stor risk att man nu går bort sig ordentilgt när man måste vinna för att ha någon som hälst chans! En lite brasklapp va Slovakiens förmåga att föra en match men nu när letterna måste gå för 3 pinnar så bör det gynna blixtersnabba slovaker! Ska även sägas att Slovakien går upp på en andraplats i gruppen vid vinst med ett flertal mål! Letterna bör peta in någon/några puckar. Sen kommer vi till att Österrike gjorde 6 mål på Lettland, då borde Slovakerna kunna göra iaf 8-10 mål, poängen är att gör inte Letterna något mål så bör Slovakerna fixa linan själva!

Jag får 4,20 på denna bubblen som ska sitta 10-12 gånger av 5..

Kommentera gärna vid rygg eller annan åsikt..

zoogin_86 - 09 Maj, 2013, 12:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!