Speltips

Speltips Crystal Palace-Brighton

Sport: Annat Spelstopp: 2013-05-10 20:45 Spela här

Speltips Crystal Palace-Brighton
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.60 Speltips: X2
2013-05-10 20:45 Crystal Palace-Brighton X2 1.60 RalleArvid

Om inte den mest oförklarliga rivaliteten så åtminstone en av de minst logiska, den mellan Palace i sydvästra London och Brighton på sydkusten åtskilliga timmar från här, främst med tanke på hur stor och långtgående rivaliteten är.

Tre poäng skilde lagen i ligan när 46 omgångar var spelade men lagen har tagit sig till denna Play Off-semifinalen på komplett skilda vägar. Brighton avslutade den ordinarie Championship-säsongen med bäst form av alla lag i hela ligan och går in i dessa möten som vinnare. Crystal Palace å andra sidan återfinns på 16:e plats i form-tabellen och har missat en direktuppflyttningsplats och går in i detta möte som förlorare och med hängande huvuden om man inte lyckats samla mod och krafter. Hemmaformen för Palace är dessutom än värre och man har bara vunnit en av sina senaste fem matcher (dock en rad kryss skall nämnas).

Under säsongen vann lagen sin respektive hemmamatch och historiskt sett är det tämligen jämnt lagen emellan som en följd av att de följt varandra genom divisionerna genom åren. Brighton har bara förlorat en av sina fem senaste bortamatcher och det var hela nio matcher sedan man förlorade en fotbollsmatch överhuvudtaget och jag tror inte man har några större planer på att göra så ikväll heller.

Rivaliteten finns där så det räcker och blir över
Vikten av matchen är om möjligt ÄNNU större
Det faktum att det är första mötet av två gör att inget av lagen vill göra bort sig utan kommer förmodligen vara nöjda med att fortfarande har det levande till nästa vecka.
Krysset ligger nära till hands och förutom hemmaplanen (visserligen en stor faktor) talar allt lite smått för Brighton.

Därför finner jag 1.60, på betvictor blandannat för X2 enligt Asian Handicap modell som helt okej att testa.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 10 Maj, 2013, 12:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!