Speltips

Speltips Manchester City - Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-11 18:00 Spela här

Speltips Manchester City - Wigan
Land: England Liga: FA-Cup
Odds: 2.85 Speltips: P. Scharner gult kort
2013-05-11 18:00 Manchester City - Wigan P. Scharner gult kort 2.85 Aston

Precis som chefen redan varit inne på så kommer Man City till matchen med full fokus och fullt manskap (ja alltså inte fullt på det sättet, det får vänta till efter matchen och det troliga firandet). City kommer ställa upp med trollgubbarna Nasri och Silva på kanterna Aguero och Tevez tilltänkta anfallare. Med andra ord kommer det att gå undan.

Vad har då Wigans manager Martinez att sätta emot ? Jo antingen loje Gary Caldwell eller orutinerade Roman Golobart är tänkt att agera mittback med stackars Paul Scharner. Denne Scharner är minst sagt hårdförd och opolerad. Kan dra på sig gult kort för armbåge i luftrummet, kapning på backen, tröjdragning eller varför inte glappande käft ?

Att han ska överleva hela matchen utan gult kort känns på förhand om inte otänkbart så i alla fall föga troligt.

2.85 på att han får gult kort är helt okej odds anser jag.
Än mer spännande är att vi får 19.50 på att kille drar på sig två gula eller rött direkt. Inte heller det är omöjligt med de förutsättningar som råder.

Som sagt Scharner är en opolerad snubbe som kommer att få städa mycket av sin mittbackspartners misstag / slarv och nån gång under matchen lär han komma fel in i situationen och då lär det bli solfärgat papper för Wigans tuffing.

Spelstopp är för övrigt 18:15

Ryggas på egen hand !

Aston - 11 Maj, 2013, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!