Speltips

Speltips Stoke-Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-12 14:30 Spela här

Speltips Stoke-Tottenham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: 1X
2013-05-12 14:30 Stoke-Tottenham 1X 2.00 RalleArvid

Okej, personliga förutsättningar: Som vän till Chef Holms, som West Ham season ticket holder både hemma och borta, som långt ifrån älskare av varken Chelsea, Arsenal eller Spurs, som långt ifrån beundrare av Stoke, som… som… som….

Ja, det finns så mycket att vända och vrida på vad gäller mina personliga intressen vad denna match anbelangar. Låt mig därför, som vanligt, bara spekulera och reka ur ett rent objektivt perspektiv:

Tottenhams chans att nå Champions Leauge förlorades nog igår när Big Fat Frank både tangerade och gick upp i ensam målgörande-position i Chelseas historia, eller kanske mer ackurat sagt när Benteke blev utvisad. Detta är något jag tror, medvetet eller undermedvetet kommer märkas från Tottenhams spelare imorgon.

Jag hade gärna sett Spurs i Champions League nästa säsong, på vilket lag som helsts bekostnad, mest på grund av att jag är för ständig förändring och emot ett statiskt topp 4-scenario vilken liga det än gäller. Men om jag ska vara ärlig är Tottenham för beroende av Bale och man är nog, trots Arsenals försäljningar av sina bästa spelare säsong efter säsong och Chelseas turbulens denna säsong, det femte bästa laget i ligan.

Stoke är inget lag som några lag i hela världen spexar med, framförallt inte när Stoke spelar hemma (arenan är ständigt den högst uppmätta vad gäller decibel), inte på grund av spetskavlité eller kompetens utan snarare på grund av den pragmatism och offervilja man konsekvent visar oavsett motstånd eller tabelläge.

På de fyra senaste försöken har Spurs inte lyckats besegra Stoke, det är anmärkningsvärt ur perspektivet att det ena laget både på pappret och ur tabellplaceringar är betänkligt mycket bättre än det andra, men inte om man kan fotboll och vet hur skickliga Stoke är på att nå oavgjorda resultat och spela cyniskt och defensivt mot ett Manchester United, ett Chelsea, ett Arsenal eller ett Tottenham.

Vidare har Spurs bara vunnit en enda match på bortaplan på sina sex senaste matcher och trots ett tämligen tufft schema är detta fortfarande relevant då det finns betydligt enklare matcher att spela än ett Stoke på bortaplan. Man kan vrida och vända på det här hur mycket man än vill, att Spurs har allt att spela för och att Stoke inte har något att spela för. Man kan nämna att Stoke kan vara mer avslappnade och att det gynnar dem, att Spurs är spända, att… att… att…

I grund och botten handlar det trots allt om att Tottenham ska upp och spela en ruggigt jävla svår match mot Stoke på Britannia Stadium. Jag var själv där uppe för några veckor sedan och bevittnade överraskande nog West Ham plocka tre poäng, det är något jag dock tror Spurs får problem med, som så många lag innan dem har haft problem med.

Stoke 1X i asian handicap-form spelas till 2.00x smeten på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 12 Maj, 2013, 01:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2013-05-12 13:22:06

Här spelas 2:an utan att tveka med stor insats!
/Grandgoals