Maciej Janowski v Artiom Laguta (+1,5) @1,85 Nordicbet

Hur het är inte Laguta just nu? Jag var och kollade på Hammarby v Dackarna i tisdags. Var två förare som imponerade stort i mina ögon. Hougaard och Laguta. Laguta hade stor show och åkte snabbt och smart på Gubbängens långa bana. Visade prov på både fart och teknik. Han hade lekstuga med Jepsen Jensen och Lindgren för att nämna några. Laguta tog 5 heatsegrar och körde in hela 16p av 18 möjliga.

I förra ligamatchen i Polen gick det minst lika bra. Laguta åkte då i par med Janowski. Laguta plockade full maxpoäng (14+1) medan Janowski plockade 11+2. Däremot har Janowski haft det lite trögare på slutet. I årets Elitseriepremiär tog han endast 3p på 4 heat för Piraterna. Inte okej för att vara på hemmaplan. I England har han kört två matcher i veckan. Då har han hamnat på 8 respektive 5p. Knackigt var ordet.

Som vi ser har Laguta en bra mycket bättre vecka i ryggen vilket borde gynna honom ikväll. Båda förarna har lika svåra/lätta heat. Janowski möter dock Zagar två gånger. Poängfördeldningen bör bli ganska jämn mellan dessa två, med knapp fördel Laguta. Därför tycker jag +1,5 är en fin fördel i denna H2H. Spelar 3/5 units på Laguta (+1,5) till 1,85 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip