Speltips

Speltips Reading-Man City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-14 21:00 Spela här

Speltips Reading-Man City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.67 Speltips: 1X
2013-05-14 21:00 Reading-Man City 1X 2.67 RalleArvid

Manchester City har visserligen en bred trupp och kvalitetsmässigt och rutinmässigt ska det givetvis inte vara några problem att ladda om några dagar efter en stor match om man bara är professionella.

Men det är ju just det man har fallit på genomgående hela säsongen. Man har inte varit tillräckligt motiverade och professionella för att varken vinna ligan eller ”ens” vinna en FA cup-final mot Wigan trots stort befogat favoritskap.

Motivation slår klass! Ja, jag gäspar bara jag skriver den där gamla klyschan men icke desto mindre är den ju i dagens fotboll sannare än någonsin. Om Reading ikväll SLÅR City låter jag vara osagt men med tanke på de båda lagens situationer ser jag det som långt ifrån omöjligt att de åtminstone grejar ett oavgjort resultat.

Reading spelar sin sista hemmamatch i Premier League för den här gången och när man redan är säkra på att detta är fallet och dessutom trots det kommer vara rejält uppbackade av hemmapubliken så kommer man slita blod för att bjuda dem på en fin insats och visa att det finns hopp om ett direkt återtåg nästa säsong.

Reading har två raka oavgjorda på hemmaplan (mot Liverpool och QPR) och City har inte vunnit någon av sina senaste tre matcher borta från Eithad. Kaos i klubben, en oerhörd besvikelse efter en förlorad titelchans man redan hade gjort plats för i klubbens museum, tränaren sparkad och spelare som flera gånger tidigare visat prov på ointresse när matcher inte gäller något.

Dessutom: Om vi tittar på de 8 senaste matcherna lagen emellan så har Reading smått otroligt faktiskt vunnit hela hälften av dessa både hemma, borta och på neutral plan. De två senaste matcherna hemma mot City har man vunnit och dessutom hållit nollan i båda två.

2.67 på Pinnacle för 1X i Asian Handicap-form.
Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 14 Maj, 2013, 07:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!