Speltips Ramos - Kohlschreiber

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-15 12:00
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 1,65
Speltips: Kohlschreiber
Spela på Speltips Ramos - Kohlschreiber
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Kohlschreiber
Jag har klagat på Kohlschreiber under grussäsongen. Han har inte varit bra, men ändå tagit sig långt i turneringarna. I Barcelona vann han både första och andra omgången i tiebreak i skiljeset. En styrka, visst, men inte när motståndaren heter Kuznetsov.

Hur som helst. Tysken har bara blivit bättre ju längre säsongen lidit. Hans två bästa matcher i år var mot Haas i finalen i ATP Munchen och senast mot Raonic där Kohlschreiber i princip gjorde en helt fläckfri insats och tillät inte ens Raonic att nå ett enda deuce i egen serve.

Tysken servade exceptionellt bra mot Raonic och var totalt överlägsen i duellerna. Jag har väldigt svårt att se Kohlschreiber genomföra en match av sådan perfektion - för att förlora mot Ramos i nästa omgång. I min värld finns inte det.

Albert Ramos är ju definitionen på en spansk medelmåtta som spelar in enkla poäng under grussäsongen. Mot Hajek i förstarundan var han längre break ner men när tjecken inte lyckades serva hem första set vände matchen totalt och Hajek vann inte ett enda gem efter det.

Jag tycker generellt att Kohlchreiber är för stabil just nu för att Ramos ska kunna vinna. Spanjoren kräver ju i viss mån att motståndarna kan slå ut lite bollar i tid och otid och i grunden är tysken en mer komplett spelare som inte har några problem att spela grus.

Jag tror att Kohlschreiber vinner lite mer än 2 av 3 här. Därför är oddset på i 1,65 på betsson spelvärt.
Spela på Ramos - Kohlschreiber hos Betsson
Poldan - 14 Maj 2013 - 12:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Roger35 - 2013-05-15 09:30

Här tycker jag du är ute och cyklar...Ramos har gått jäkligt bra på gruset och tog set mot Wawrinka förra veckan...slog ut Nishikori i 2 raka veckan innan, i mitt tycke säger inte vinsten mot Raonic allt för mycket....Raonic älskar ju inte direkt gruset...plusgame på Ramos liras

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: