Speltips

Speltips Chelsea-Benfica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-15 20:45 Spela här

Speltips Chelsea-Benfica
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 3.33/3.40/ Speltips: 3 olika
2013-05-15 20:45 Chelsea-Benfica 3 olika 3.33/3.40/ RalleArvid

Okej, då var det dags för finaldags i Europa för första gången den här säsongen och här följer mina tankar:

Rek finns redan upplyft här angående hörnor till Benficas fördel så det lämnar jag därhän. Vad jag highlightar och inflikar är Benficas historia både i det stora (jag tror man har förlorat 9 raka finaler) och i det lilla (man åkte på en sådan fruktansvärt hård smäll bara för några dagar sedan som jag tror man har svårt att samla krafter från redan tills ikväll).

Jämför detta med Chelsea, det tycks inte spela någon roll vilken tränare, trupp eller tillgängliga spelare man har. Man lyckas på något konstigt sätt alltid att komma ur finalsituationer som vinnare. Dessutom kommer man in till den här kvällen med väldigt goda känslor efter att i helgen lyckats säkra både en Champions League-plats nästa säsong samt Frank Lampards målrekord i klubben.

Med allt detta sagt, ja, jag kommer spela Chelsea som segrare i denna final men håller inte krysset som helt otroligt efter 90 minuter.

Vad som däremot blir mitt huvudspel är Fernando Torres att göra mål någon gång under matchen. Han har varit bedrövlig och totalt oigenkännlig i ligan (eller är han längre oigenkännlig när han är osynlig –trots sin mask- eller är det just så vi nu är vana vid att se/inte se honom?). Demba Ba, den gamla West Ham-liraren kan inte spela ikväll så Torres kommer starta och har varit lika bra och målfarlig i Europa League denna säsong som han varit det motsatta i ligan.

Att Torres petar in en boll som ensam spjutspets ser jag som tämligen troligt, det spelet finns till 3.33 på Betfair .com

Krysset efter 90 minuter (alltid givetvis låg insats på kryssen) finns till 3.40 på bet365 .com

Chelsea att lyfta bucklan finns till 1.67 på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2013-05-15 11.08:19

RalleArvid - 15 Maj, 2013, 11:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!