Dagens spel utan tvekan, denna sitter till 85%

Elvis Duo är en av jormas starka hästar, har fin form och sprang på 14.9 på samma spår som han har nu och på samma sträcka!

Storfavoriten sprang 16.6 på det spåret han har nu, alltså spår 5 har dock fin form och skall vara favorit men så övertippsad hästen är, sannslöst!!

En till häst finns det nr 2 Vincere sci wins är en bra häst kan hota men nr 9 har större möjligheter!

Jorma tror 20% på seger men det är inprincip bara nr 5, rolling stones som gör så procenten sänks så, han sa att han lätt tror på plats och att han skall köra för seger min gissning är att han kommer 2:a men riktigt roligt vinnarodds på 15 ggr pengarna!

Jorma kontio är definivt en av dem bättre kuskarna, 2:an körs av Erik Adielsson som är en riktigt bra kusk samt 5 styrs av örjan kihlström.
Det som är det roliga här är att 2:an kommer komma först till spets enligt mina anylesiringar men 5 vill överta, Erik Adielsson mot Örjan Kihlström, släpper Erik är frågan?

Jag tror det blir tufft för 5 att komma till spets och kommer han då kunna vinna? Förhåppningsvis bränner han mycket för att uppnå spets detta gynnar hästarna med lite sämre spår, ELVIS DUOOOOO

Plats är jag helt säker på att han når och tvekar inte på att lägga resterande pengar jag har på kontot, trevlig onsdag!

Vinnarodds till 15ggr degen är värt en liiden slant om man har pengarna!

EDITERAD 2013-05-15 21.04:36

EDITERAD 2013-05-15 21.05:05

This is the stats tab
This is the post tip