Speltips Anderson - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-16 12:00
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 2,12
Tips: Över 22,5
Nu trycker jag in på ännu ett överspel mellan Kevin Anderson och Tomas Berdych. Dessa spelare är så otroligt mycket jämnare än vad marknaden tror och Kevin har egentligen aldrig blivit bortblåst av tjecken på åtta möten.

Dags igen alltså. 7-0 i matcher är väldigt, väldigt missvisande. Det är nästan helt obegripligt att Kevin inte vunnit mot Berdych än, för de är väldigt jämna.

I åtminstone fyra av deras sju möten har Kevin Anderson varit lika bra eller bättre. Senaste mötet, för en dryg vecka sedan, var en sådan match. Kevin var bättre, men Berdych fick med sig matchen.

I Rom är underlaget långsammare, men kan Jerzy Janowicz slå servar över 230 hm/h så kan Kevin Anderson åtminstone nå upp till 210-215, och dessa är svårreturnerade.

Storservarna har ingen fördel av underlaget, snarare tvärtom, men sådan stor skillnad är det inte. Raonic blev bara breakad en gång av Kohlschreiber som gjorde sin bästa match för året och Jerzy Janowicz förblev obreakad av Tsonga.

Innan matchen mot Istomin hade Berdych sex raka matcher över 22 games och Anderson har 7 överspel på de 10 senaste. Där matcherna under 22 games spelades mot sopor.

Det känns någonstans som att Kevin Anderson faktiskt tagit ett kliv i år. Han är en av få storväxta serve-spelare som faktiskt kan spela riktig tennis och lyssnar man på resultaten för 2013 förstår man att han breakar topp20 vilken dag som helst.

Sydney - final
Australian Open - Fjärde rundan
Delray Beach - kvartsfinal
Indian wells - kvartsfinal
Miami - Tredje rundan
Casablanca - Final
Monte-Carlo - Andra rundan
Madrid - Tredje rundan

I tre av dessa turneringar har Berdych satt stopp för sydafrikanen. Men, matcherna har varit betydligt jämnare än vad statistiken visar och i två av dessa matcher har Anderson varit den bättre spelaren, med det lite sämre psyket.

Över 22,5 games till 2,12 är väldigt högt och spelas hos Unibet.
Spela på Anderson - Berdych hos Unibet
Spela nu
Poldan - 15 Maj 2013 - 22:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kenta - 2013-05-15 22:49

Måste bara tacka för alla fina rekar på sistone!!
TACK!!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: