Speltips: Ungern till final

Sport: Annat
Spelstopp: 2013-05-16 23:00
Land: Sverige
Liga: ESC
Odds: 3,50
Tips: JA
Lägger varje år sjukt mkt rektid på ESC, årets bästa spelobjekt!

Kom fel i år, då jag rekade Ryssland och Holland redan i mars till mkt höga odds, tyvärr funkade inte dessa på scenen, vilket alltid är en risk och ingår i värdet. Spec. Ryssland var en sjuk besvikelse, hennes grymma röst kommer inte i närheten av i studion och uppträdandet var riktigt kasst. Holland var också sämre än väntat på scen och varför flyger fåglarna i bakgrunden???, tror ändå det kan bli en hygglig placering, men knappast vinst.

Tänkte försöka förvalta degen från bjudningen i 1a semin, Serbien EJ final, 6 ggr. Lirade även Irland EJ final till 5,50, men den orkade inte hem.

I 2a semin finns 5 givna finalister, Azerbadjan, Georgien, Norge, Malta och San Marino. Sen ser jag 10 bidrag som ska slåss om övriga 5 platser. Bulgarien tar jag bort och Makedonien är de enda som känns chanslösa. Av dessa 10 tycker jag faktiskt att Ungern sticker ut. Gav dom 60% i värderingen, vilket ger ett riktigt fyndodds, kan ödmjuka mig ner till 50% men inte lägre. Låten är störtskön, går rakt in hos mig, och tror inte jag är ensam, bör dessutom funka hos både juryn och i soffan, det gör inte alla typer av låtar. Toppluvan på sångaren emot, men hoppas och tror folk förbiser den och känner in låtens grymma rytm!


Annat spelbart

Malta och San Marino till final, kan användas som virke till 1,30-1,35. Makedonien såg jag till 1,25 EJ final, men minns inte bolaget.

Grekland EJ final till 8 ggr (Unibet) testas med lillpeng. Hade "mittfältet" varit bättre skulle jag dunkat rejält på denna, men tror ändå att Grekland halkar med till final, men 8 ggr är för högt för att låta bli.

Georgien vinnare till 3,75 (finns säkert högre). Tror denna låt tar hem semin, tycker Norge är klart överskattade och jag kommer hedda mot Norge i finalen som obegriplig andrahandsfavorit. Tänk på att resultatet från detta spel inte kungörs förens efter finalen på lördag.

Lycka till!
  Ungern till final
Spela på Speltips Ungern till final
Luvan14 - 16 Maj 2013 - 19:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Vessige - 2013-05-16 20:24

Har är lite av mina tankar (odds från BETFAIR)
Israel inte final till 4,05
Ser som du värde i Grekland inte till final till 18,00
Bulgarien inte till final 1,95
Schweiz till final 2,70 är riktigt fint tycker jag!!
Albanien inte till final 1,65 nu (sänkt från 2,10)
Rumänien känns mkt osäkert. Udda nummer.
Finland tycker jag är given till final. 1,40 dock bara.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming