Det händer inte till vanligheterna att Nora förlorar hemma på Norvalla, det är något vi direkt måste slå fast.
Ingen förlust än den här säsongen. Ingen förlust 2012. En förlust 2011. Och hela två förluster 2010.
Natursköna Norvalla är en borg för detta Nora vilket siffrorna ovan bevisar.

Här handlar det om ett nykomlingsmöte. Latorp är kanske det något bättre laget i grunden, men det spelar nästan helt ut sin roll med tanke på Nora hemmastyrka.

Nora gjorde senast en klart godkänd match borta mot IFK Örebro (degraderat från div3) även om man föll med 2-1 till slut. Två straffar emot sig i den första halvleken förstörde den kvällen, och om man läser mellan raderna så gick nog i alla fall minst en utav dem att diskutera kraftigt. Nu utnyttjade IFK bägge elvametersskotten vilket betydde uppförsbacke deluxe sista 45.
Nu kom man inte närmre än 2-1, men det fanns målchanser för både kvittering och ledningsmål. Och det mot ett IFK Örebro som inte kommer att tappa speciellt många poäng hemma.

Hemmalaget knöt också till sig en förbannat vass brasse vid namn Anderson nyligen. Enligt rapporterna börjar han mer och mer komma in i det här och han kan snart vara lika överlägsen som han var när han representerade Ervalla för tre säsonger sedan. Och då blir det fart och fläkt, det kan jag lova.

Nyckeln till tre poäng går genom att hålla ett extra öga på Latorps Niklas Boström. En anfallare som kan avgöra det här på egen hand. Men då hemmalaget inte lämna något åt slumpen nu för tiden så är jag relativt säker på att man har koll på biten.

Siffrorna sitter just nu 2,60-4,45-1,70.
Jag hade nog i stället plitat ned 2,15-4,05-2,05
Vilket i all sin enkelhet betyder att det finns ett klart värde i ettan ett tag till.

Tre små gummor, nu trampar ni på!

This is the stats tab
This is the post tip