Llodra-Gicquel, veteranmöte på Challenger-touren, "hemmaplan" för båda spelarna. Llodra som inte har grus som favoritunderlag har hittills gjort två riktigt stabila matcher i turneringen som han vunnit enkelt i två raka, i förra matchen släppte han inte till en enda breakboll.
Gicquel har helt klart sätt sina bästa dagar och borde rimligtvis lägga racketen på hyllan efter denna säsong mer behöver egentligen inte sägas om den saken. Llodra har 2-0 i inbördes.

Paire-Granollers, Benoit tog en imponerande skalp igår (Del Potro) Han servar väldigt stabilt och har här en jättechans att nå sin hittills första semifinal i Masters-sammanhang. Granollers har gnetat sig fram till denna kvart med hjälp av gynnsam lottning samt naturligtvis att Murray gav upp matchen i 2:a omgången. Paire känns hetare för tillfället och jag ger honom väldigt bra vintchans trots att Granollers leder inbördes med 2-0. Hade kanske hoppats på lite högre odds (vilket man naturligtvis fått om han inte hade slagit ut världs 7:an igår).
Dubbeln Llodra+Paire ger lite drygt 2gr den satsade polletten på bet365 och liras med 5/10 units

This is the stats tab
This is the post tip