Speltips

Speltips Greg Hancock

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-05-18 19:00 Spela här

Speltips Greg Hancock
Land: Tjeckien Liga: Grand Prix
Odds: 1,75 Speltips: Över 6p
2013-05-18 19:00 Greg Hancock Över 6p 1,75 IB.

Greg Hancock Över 6p @1,75 bet365

Sen när vi fick vi en lina på 6 på gamle gode Hancock? En sak gäller på banan i Prag. Alla banor är väldigt olika. Vissa banor gynnas av fart, god teknik eller bra starter. Banan i Prag är ett exempel där bra starter är det vassaste att komma med. Hancock är en av världens hetaste starters. Inte så konstigt då han har 2 vinster och 2 andraplatser här.

Linan är förmodligen låg för att han har vart skadad efter en krasch. Nu har det dock gått hela 3 veckor. Enligt rapporter så tycker man att hans motorer har gått lite segt. Men nu spelar starterna en viktigt roll. Klar fördel Hancock. Kollar vi in heaten så har han en okej lottning. Bara hans femte och sista heat som ser ruskigt tufft ut.

Hancock, Vaculik, Holder, Lindbäck - Får starta på den så viktiga röda innerbanan. Härifrån har han vunnit så många gånger. Vaculik är iskall, även Lindgren. 2-3p.

Hampel, Hancock, Pedersen, Gollob - Blå bana vilket är bra då han har handskadade Pedersen och Gollob utanför sig. 2-3p.

Jonsson, Kasprzak, Hancock, Iversen - Ett heat som förmodligen står mellan Hancock och Iversen. 2-3p.

Lindgren, Franc, Dryml, Hancock - Hancock från svåra ytterbanan. Vilken tur att han möter de två blåbären Franc och Dryml i samma heat då. Heatseger.

Zagar, Sajfutdinov, Hancock, Woffinden - Eh, okej. Här kan det bli allt från 0-3p. Makalöst svårt heat.

Hancock SKA klara av att ta 7p ikväll. Han älskar banan, har grymma resultat och framförallt, han kan linjerna här. Jag spelar hela 4/5 units på Hancock Ö6 till 1,75 hos bet365 .

IB. - 18 Maj, 2013, 06:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!