Speltips

Speltips Djurgården - Halmstad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-19 17:30 Spela här

Speltips Djurgården - Halmstad
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 7.25 Speltips: Erton 1a målskytt
2013-05-19 17:30 Djurgården - Halmstad Erton 1a målskytt 7.25 Polsater

Kan inte motstå det här oddset.

Erton Fejzullahu som förste målskytt till 7.25 gånger pengarna på Unibet . Spelar med en tv-peng.

Anledningen till att jag spelar honom som förste målskytt i stället för bara målskytt är för att det är så pass stor skillnad i odds. 3.10 på att bara göra mål i matchen känns klart sämre än att han ska göra första i en tajt match.

Motiveringen då:
Han är tillbaka efter två matchers frånvaro. Lagets store stjärna och den som förmodligen tar eventuella straffar. Erton hann med att få en del skit under Djurgårdens inledning, men kommer nu in i ett lag med medvind efter en vecka där en mirakulös trepoängare och en ny huvudtränare lösts. Borde vara ruskigt revanschsugen. För DIFs del är det, efter lagets usla inledning, egentligen bara seger som gäller när man ställs mot en nykomling på hemmaplan.

Erton, mållös hittills i år, borde komma in sjukt revanschsugen och laddad för att leda sitt lag. Har ändå kommit till 12 avslut på 6 matcher. Värt att testa en liten peng nu.

Såg Halmstad mot Blåvitt i förra omgången och det var rätt uddlöst framåt, samtidigt som det släpptes till en del lägen bakåt. IFK är självklart ett bättre lag just nu än vad DIF är, men det ger ändå en fingervisning. Tror faktiskt att Halmstads anfallsspel kan passa DIFs tidigare så läckande försvar ganska väl.

Kommentera nedan eller twittra @nokkan21.

Polsater - 18 Maj, 2013, 21:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!