Speltips

Speltips Newcastle-Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-19 17:00 Spela här

Speltips Newcastle-Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.40 Speltips: 2/-1.5
2013-05-19 17:00 Newcastle-Arsenal 2/-1.5 2.40 RalleArvid

Jag har ju tidigare skrivit om att Sunderland och Di Canio inte direkt kommer lägga sig mot Tottenham trots att de inte längre har något att spela för, riktigt samma garanti kan inte ges från grannarna uppe i norr, Newcastle.

Newcastle har gång efter gång visat prov på dålig inställning även i matcher som betytt något när kontraktet fortfarande inte var säkrat. Om man inte tar på sig blåstället när man möter Sunderland hemma har jag svårt att se hur man ska kunna visa professionalitet i en sista match som inte betyder något, trots hemmaplan. Det är inte konstigt på ett sätt eftersom man har så många nya spelare som inte har någon kulturell eller geografisk förankring till klubben eller dess tradition och fans.

Några som däremot kommer, och måste göra allt för att vinna är Arsenal. En seger och Champions League är grejad oavsett vad Tottenham gör. Man har en imponerande svit med 10 raka matcher utan förlust och av dessa hela 8 vinster.

När Newcastle har förlorat på sistone har man förlorat riktigt jävla ordentligt och även det är ett tecken på att inställningen och hjärtat inte finns hos spelarna. 0-6 mot Liverpool hemma, 0-3 mot Sunderland hemma, 4-0 mot City borta är några exempel på detta. Man har väldiga problem med målskyttet och gör man inte något mål heller imorgon så blir det inga poäng och heller inte i närheten av några skulle jag tro.

7-3 till Arsenal blev det i förra mötet till Arsenals fördel och Newcastle har bara besegrat Arsenal en gång på de 14 senaste försöken. Med alla dessa siffror och formkurvor men framförallt när förutsättningarna vad gäller motivation ser ut som de gör så tror jag Arsenal vinner detta komfortabelt.

Tycker den raka ettan är nedtryckt lite för lågt men om ni vill finns den till runt 1.50. Jag lirar Arsenal att vinna med 2 eller fler mål till 2.40x hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 19 Maj, 2013, 01:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!