Speltips

Speltips Dubbel

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-05-19 12:00 Spela här

Speltips Dubbel
Land: Frankrike Liga: ATP Nice
Odds: 1,90 Speltips: Kuznetsov/Berlocq
2013-05-19 12:00 Dubbel Kuznetsov/Berlocq 1,90 Poldan

Jurgen Zopp är en personlig favorit som lidit av en ryggskada sedan ATP Stockholm i höstas. Estländaren är i normala falla en komplett allround-spelare med en tung serve, men med över sju månaders frånvaro kan jag inte tänka mig att han kommer prestera. I normala fall, d.v.s om han spelat tennis senaste månaderna, hade Zopp varit storfavorit i den här matchen. I dagsläget har jag emellertid väldigt svårt att se honom segra.

Alex Kuznetsov vann sin första grusturnering i karriären för bara tre veckor sedan. Visserligen på Canadian Tenn som är den mer komprimerade sortens grus och som passar hårdslående hardcourtspelare. Men! Ändå en bra seger och ett kvitto på att han är i form. Han gav upp efter första set i en CH-turnering i USA för en vecka sedan mot Smyczek, men då hade han spelat 13 matcher på 14 dagar. Nu kan vi konstatera att han är återhämtad.

Kuznetsov finns till 1,36

En annan skadedrabbad herre är Leonardo Mayer som lämnade WO i Indian Wells och drog sig ur första rundan i Miami p.g.a ryggskada. Han är inte spelat på grus sedan februari och lär få problem mot Carlos Berlocq. I grunden är Berlocq mycket jämnare än Mayer och är den bättre spelaren, särskilt med de problem Mayer dragits med senaste tiden.

Med tanke på att Roland Garros snart stundar håller vi insatserna relativt låga.

Dubbeln betalar 1,90

Poldan - 19 Maj, 2013, 01:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!