Det är kaos i Lilleström vad gäller försvarsspelet. I alla fall om vi ser till hur det har set ut under de sex senaste matcherna, vilka faktiskt också är de mest väsentliga att titta på.


Lilleström - Sandnes
2-2

Ålesund - Lilleström
7-1

Lilleström - Sogndal
2-2

Odd Grenland - Lilleström
2-1

Grorud - Lilleström
2-4 (ÖT)

Lilleström - Start
3-2

Inte nog med att man släppte in SJU mål nyligen mot Ålesund. Man har som synes också släppt in minst två mål i de sex senaste matcherna. Och det mot (bortsett från Ålesund som är fyra) lag som alla huserar på den undre halvan av tabellen. Det och ett trött gäng från gäng i en undre serie.
Det säger det mesta angående hur illa försvarsspelet fungerar i den där klubben för tillfället. Och så vitt jag vet har inget nytt handlats in från föregående match.

Kikar vi på Hönefoss hemmastatistik så ser den rätt blek ut efter fyra spelade matcher. En vinst och 4-4 i målskillnad. Men till skillnad från Lilleström så har man matchats något hårdare.
Strömsgodset, Rosenborg, Brann och Haugesund har gästat hittills.
Ettan, tvåan, femman och sjuan i serien. Halvtufft för en nykomling men man har ändå gjort det klart godkänt hittills.
Man kommer in mer och mer i det här med Tippeligan, och idag väntar alltså ett Lilleström med hönsgård till försvar. Sex raka matcher med minst två mål i arslet (varav sju i en), jag känner att det kan vara upplagt för en sjunde.

Trampa på, Hönefoss (om ni sedan släpper in tio, det är ointressant).

This is the stats tab
This is the post tip