Speltips Lunds BK-Limhamn Bunkeflo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-21 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 1 Södra
Odds: 1.85
Tips: 1
Jag gick igenom min rekstatistik här och kunde konstatera att 6 av de 8 senaste rekarna har suttit till oddsen 3.60, 2.02, 2.00, 1.95, 1.90 och 1.70.


Lunds BK stod för en mycket fin säsong ifjol. Laget slutade tvåa, fem poäng bakom seriesuveränen Örgryte IS. Lund förlorade sedan kvalet till superettan mot IFK Värnamo. Men det missade avancemanget tog hårt på ekonomin och klubben tvingades sänka spelarlönerna. Lund har haft en ganska stor omsättning på spelare till denna säsongen där vasse målvakten Otto Martler (Falkenbergs FF) är mest kännbar. Spelarförlusterna har kompletterats med unga talanger och Lund har en härlig mix av lovande talanger och spelare med mer rutin. Topptippade Lund står fortfarande utan seger efter fem omgångar. Tre oavgjorda matcher och två förluster är facit så här långt. Spelmässigt har det varit upp och ner från match till match men LBK har en väldigt hög högsta nivå. Tyvärr (för deras del) så har laget en låg lägsta nivå. Jag gillar inte att använda ordet måstematcher och framförallt inte efter 5 omgångar men detta är en oerhört viktig match för Lund. Lund kommer börja klättra i tabellen, det vet vi redan men en seger i derbyt här kan betyda enormt mycket för resten av säsongen och lagets toppambitioner.

LBK är starka hemma på Klostergårdens IP. Lunds BK har inte förlorat en hemmamatch i Söderettan sedan Oktober 2011. 15 raka hemmamatcher utan förlust med en målskillnad på 32-10. Ytterback Adam Svensson är avstängd. Sedan tidigare saknas giftige anfallaren Admir Osmancevic på grund av skada.


Limhamn Bunkeflo har haft en stor spelaromsättning inför säsongen, där man bland annat tappat flera spelare till seriekonkurenten Trelleborgs FF och LB07 har ett väldigt ungt lag iår. Laget klarade sig kvar i Söderettan på målskillnad ifjol och kommer få slåss för sin överlevnad även denna säsongen. Limhamn Bunkeflo öppnade säsongen starkt resultatmässigt då Skövde AIK besegrades med 3-0. Men enligt rapporter var de siffrorna alldeles för stora sett till målchanser och hur det såg ut spelmässigt. Veckan senare tog laget en tung skalp på Vångavallen där Trelleborgs FF besegrades med 1-0. Men sen dess har det gått tyngre poängmässigt. Förluster mot nykomlingarna Torslanda (0-3) och Husqvarna (1-3). Däremellan spelade laget oavgjort borta mot Kristianstads FF.

Duktige mittbacken Ahmad Chikh drog på sig sitt tredje gula kort för säsongen senast och är avstängd här.


LB07 har varit lite av en önskemotståndare för Lund de senaste åren. LBK har vunnit de fyra senaste mötena och bara tappat två poäng på de sex senaste matcherna mot Limhamn Bunkeflo i Söderettan. Dessa lagen möttes i en träningsmatch tidigare under säsongen där Lund vann med klara 4-1. Man ska inte heller glömma bort att det skiljde 28(!) poäng mellan lagen ifjol och även om det har hänt en del i lagen sen dess så är det inget tvivel om att det finns en större kapacitet hos Lund. Jag tror Lund tar säsongens första trepoängare här. Nordicbet är överlägset högst med sina 1.85 på hemmaseger och det är godkänt.
Spela på Lunds BK-Limhamn Bunkeflo hos Nordicbet
Spela nu
Killer - 21 Maj 2013 - 01:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
rubensvart - 2013-05-21 17:05

Jag såg matchen Lund spelade mot Halmia och att Lund kommer lämna botten är en självklarhet för mig. Jag har sett Halmias alla matcher och av dessa så är Lund det absolut bästa laget de stött på. Lund förlorade mot Halmia oturligt på ett mål i slutsekunderna, en match de borde haft minst 1 poäng i sett till spel och chanser. Att Lund var under isen som Carrot vill hävda syntes inte i den matchen, snarare tillfälligheter och marginaler emot som gjorde att de inte vann.

Jaja, bara en tidsfråga innan Lund tar sin första seger. Säkert kommer den redan idag.

Pettson - 2013-05-21 16:20

bra rek, passar dock här. (förmodligen idiotiskt framförallt med tanke på dina 2 senaste som var lysande)

men inte rätt "känsla"

taurus84 - 2013-05-21 14:29

Spelarna har inte tillit till tränaren eller styrelsen har jag hört från insidan. Passar på denna och Lbk så länge det blåser omkring organiationen.

Carrot - 2013-05-21 12:05

lunds bk e helt under isen i år . snackade med deras lagkapten i helgen och han var inte allt för positiv till deras lag i år. avråder alla att spela på denna matchen! att en sån som Eric Undhammar är med i truppen är ett under bara det och ett bevis på att deras trupp inte alls e lika stark i år.

Åberg - 2013-05-21 10:19

Får se om det blir rygg.

Mycket bra rek oavsett.

Martic - 2013-05-21 10:02

X lirades me 1000:- insats igår! Tacksam för reken :)

Jonas O. - 2013-05-21 09:20

Thanks för alla rekar. Inte ryggat alla, men en del....

Denna ryggas !

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: