Speltips Dubbel Berlocq/Simon

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-22 12:00
Land: Frankrike
Liga: ATP Nice
Odds: 1,96
Tips: Berlocq/Simon
Fortsätter med en dubbel igen och återigen involverar spelet Carlos Berlocq som spelat in många polletter på sistone.

Berlocq är på vinnarspåret och är en jävel på att hitta billiga poäng, nu har han kommit till paradiset. ATP Nice är en turnering där väldigt få lägger fullt fokus med tanke på stundande Grand-Slam. Men Carlos lär inte vika ner sig p.g.a det. Argentinaren kan nämligen lukta till sig billiga poäng över hela atlanten.

Dagens motståndare är inte mycket att hänga i julgranen. P-H Mathieu är formsvag, dålig på grus och gammal. Alla ingredienser en tennisspelare vill undvika. Fransmannen spelar visserligen på hemmaplan, men det väger tämligen lätt i sammanhanget.

Paul-Henri tog sin första skalp på ATP-nivå för i år när han besegrade Ryan Harrison i första omgången - årets största besvikelse. Ryan åkte ut i kvalet, han såg absolut inte ut att vilja spela, men tackade ändå snällt ja till en LL-plats.

Berlocq tog set av en sliten Wawrinka i Rom och tog sig enkelt förbi landsmannen Mayer i första omgången och motståndet i andra omgången får väl ses som tacksam. Berlocq ska bara vinna här.


Det ska även spelas en helfransk match mellan Gilles Simon och Guillaume Rufin. Den sistnämnde har många höjt som Frankrikes nya stjärna, men genomslaget tycks dröja. I år har han försökt att plocka poäng på ATP-nivå men väldigt varierande resultat.

Rufin är rankad runt 100-strecket och ställs alltså mot den riktiga hemmaspelaren Simon som ursprungligen är från Nice och har slagit oräkneliga lösa backhandslag på den här banan.

ATP Nice är den turnering där Simon har mest stöd och med tanke på att han är uppvuxen på banan och tog sig till semifinal här förra året. Lottningen är också extremt tacksam och det vet naturligtvis Simon om. Har han någonsin ståt i 3,50 gånger såsen som vinnare av en hel turnering? Det gör han i alla fall nu och min gissning är att han går för titeln här och i bästa fall försvarar sina poäng från tredjerundan i Roland Garros.

Dubbeln ger (1,42 + 1,38) 1,96 hos bwin.

Väljer ändå att hålla insatserna relativt låga med tanke på att det är en dubbel och att Franska Öppna ligger för dörren.
Spela på Dubbel Berlocq/Simon hos Bwin
Spela nu
Poldan - 21 Maj 2013 - 23:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: