Speltips

Speltips Kalmar FF - Öster

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-23 19:00 Spela här

Speltips Kalmar FF - Öster
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: X2
2013-05-23 19:00 Kalmar FF - Öster X2 2.05 Polsater

Spelar X2, eller asian + 0,5 om ni så vill till oddset 2.05 gånger pengarna i torsdagens smålandsderby. Finns på bet365 .

Visst har Öster usel form med fem raka förluster, men jag tycker att Kalmar målas upp som väääääl stora favoriter här. Ett mycket hett derby där pressen ligger på Kalmar FF - det borde passa Öster i det här läget.

Har sett det mesta av Kalmar FF i år och det känns som jag skrivit samma sak 100 gånger redan. De spelar fin fotboll men är alldeles för uddlösa framåt i nuläget. laget har väl gjort en riktigt bra hemmamatch - mot AIK. Ska sägas att AIK inte alls stod att känna igen då och bjöd på 1-0. Verkade som Gnaget hade svårt att ladda om efter urladdningen mot IFK Göteborg strax efter Turina-tragiken. Matchen efter - senast mot IFK - skapade laget knappt något alls framåt. Blåvitt på Ullevi är i och för sig en riktigt tuff uppgift. Dessutom - när Kalmar FF ska föra spelet och driva matchen har de hittills inte klarat av det särskilt väl.

Östers IF trupp mot Kalmar FF:
Alexander Nadj, Robertino Kljajic, Patrik Bojent, Elmin Nurkic, Mario Vasilj, Månz Karlsson, Johan Andersson, Stefan Karlsson, Marcus Bergholtz, Kenny Pavey, Darijan Bojanic, Alexander Henningsson, Josef Elvby, Vlado Zlojutro, Denis Velic, Freddy Söderberg, Pablo Piñones-Arce, Matteo Blomqvist-Zampi.

Johan Persson är avstängd och Robledo är skadad sedan tidigare.

Kalmar FF saknar Sebastian Andersson och Ludvig Öhman som åter är i träning men inte klara för match. Kvar på skadelistan finns Zlatan Azinovic, Jörgen Skjelvik, Tobias Eriksson, Erik Israelsson och Daniel Mendes.
Emin Nouri är också avstängd, vilket gör att det blir en del ommöbleringar i backlinjen. Nouri är en underskattad ytterback som gör mycket nytta - tror faktiskt han kommer saknas för Kalmar.

Det finns kapacitet i Öster, som inledde säsongen så fint. Personligen tycker jag inte Kalmar är så motiverad favorit som bolagen vill ha det till. Enligt mig luktar det kryss i detta möte - något jag tror båda lag skulle kunna köpa. Ska sägas att Öster var bättre än på länge senast hemma mot AIK och förmodligen förtjänade poäng.

Spelas till medelinsats och jobbas in på plats. Twittra @nokkan21 eller kommentera.

Kommer även spela att Andreas Klarström i Elfsborg får gult kort till oddset 5.50 på Unibet . Kommer ställas mot snabbe Bärkroth, som var mycket pigg för BP mot Syrianska.

EDITERAD 2013-05-23 02.49:27

Polsater - 23 Maj, 2013, 02:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!