Speltips Djurgården - IFK Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-26 17:00
Land: Sverige
Liga: Svenska cupen
Odds: 1.72
Speltips: Inget mål före 28e
Spela på Speltips Djurgården - IFK Göteborg
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Inget mål före 28e
Cupfinal! Spelar samma spel som i fredagens Superettan-match, nämligen att det inte ska bli mål före 28:e minuten. Finns på Nordicbet till 1.72.

Faktum är att det blivit snabba mål i Djurgårdens matcher rätt ofta i årets allsvenska. Oftast, som senast mot AIK, är det för att laget släppt in/ett par snabba mål. Annorlunda läge nu dock. Djurgården kommer till finalen med sju poäng på tre allsvenska matcher och ett allt mer reparerat självförtroende. Blåvitt gäller som knappa favoriter i finalen och för DIFs del blir det viktigt att inte släppa in första målet. Att det i så fall blir mycket jobbigt mot tunga, defensivt starka Blåvitt är laget såklart medvetna om. Därför tror jag på en lugn inledning från stockholmarna.

Blåvitt är inte heller laget som går ut och öser. Laget maler ner motståndet med sitt nötande spel. Ger bort väldigt lite och kommer förmodligen gå ut lugnt för att jobba sig in i matchen.

Matchbilden tror jag kommer bli ett DIF som faller hem och vill att Blåvitt ska föra spelet. Blåvitt kommer säkert ha lite mer boll, men kommer förmodligen anfalla försiktigt till en början. De spelar sitt spel och vet att chanserna till slut kommer. Sen ska man inte glömma bort att det är final och att dessa tenderar bli lite försiktiga, mycket står ju på spel. En avvaktande inledning där lagen känner på varandra helt enkelt.

Difs trupp:
Kenneth Höie
Hampus Nilsson, Peter Nymann, Emil Bergström, Mattias Östberg, Marc Pedersen, Philip Sparrdal Mantilla, Vytautas Andriuskevicius, Jesper Arvidsson, Yussif Chibsah, Martin Broberg, Andreas Johansson, Daniel Amartey, Nahir Oyal, Simon Tibbling, Luis Solignac, Erton Fejzullahu, Amadou Jawo, Godsway Donyoh

Inga större avbräck i truppen där alltså.

Blåvitt saknar Allansson och Augustinsson sedan tidigare.

Spelar det här till medelinsats. Twittra @nokkan21 eller kommentera.
Spela på Djurgården - IFK Göteborg hos Nordicbet
Polsater - 25 Maj 2013 - 19:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Polsater - 2013-05-26 10:06

CAA/
GL!

Pett//

0-1/2 IFK? Hyséns snabbhet avgör till slut mot Bergström/Östberg? Första målet galet viktigt (som så ofta)

Pettson - 2013-05-26 06:20

Hmm, AIK nätar ju ofta ett tidigt mål på derbyna, så inga konstigheter.

IFK satsar på cup det har man vart tydliga med, har du ngt tanke kring 1-X-2?
Lyckatill med spelet, tror på rivstart av Gbg!

CAA - 2013-05-26 05:09

Båda lagen gör mål, Nej, ger 1,83, under 2,5 mål ger runt 1,80, känns som 2 vettiga alternativ, jag bombar att båda lagen inte gör mål, blir spännande!!!??? att följa på SVT

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: