Speltips

Speltips Roma - Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-26 18:00 Spela här

Speltips Roma - Lazio
Land: Italien Liga: Coppa Italia
Odds: 1.83 Speltips: Mål före 29:e
2013-05-26 18:00 Roma - Lazio Mål före 29:e 1.83 Polsater

Mycket intressant och sevärd finalmatch i Coppa Italia på söndagen! Romderby! Ursprungstanken var att spela att det skulle bli rött kort i matchen då det blivit det åtminstone fyra-fem raka derbyn, men oddset var så pass lågt och det är ändå cupfinal så jag skippar det till förmån för:

Mål före 29:e minuten till 1.83 på bet365 . Medel.


Romderby på Olimpico i en cupfinal. Detta är första gången dessa lag möts i en final någonsin. Matchen betyder allt för respektive lags supportrar. Vinnaren får dessutom en biljett ut i Europa. Förhoppningsvis blir det en galet underhållande tillställning. Det brukar pratas om dessa derbyn som matcher som helt saknar logik. Det ligger någonting i det och matchen är sjukt svår att sia. Men jag väljer att spela att det blir ett tidigt mål från något av lagen. Förhoppningsvis blir det ös framåt från början.


Fyra raka derbyn har inneburit att någon målvakt fått hämta bollen ur nätmaskorna före 29:e.
Även om Roma kommer från fyra raka matcher utan mål före 29:e minuten har det varit mer regel än undantag med tidiga mål i deras matcher i år. Innan de senaste fyra hade man exempelvis tio raka matcher med mål före minut 29.

Lazio har mål före minut i 6 av de senaste 8 matcherna.

Statistik och tidigare möten kan man såklart räkna upp, men det känns lite irrelevant när det är en cupfinal där känslorna kommer svalla. Jag hoppas och tror att lagen inte kommer börja alltför försiktigt, i så fall är chansen mycket god att detta spel kan räknas hem.

För Romas del missade Marquinhos, De Rossi och Balzaretti senaste ligamatchen, men samtliga ska vara spelklara till finalen.

Romas trupp:
AS Roma squad list:
BALZARETTI, BRADLEY, BURDISSO, CASTAN, DE ROSSI, DESTRO, DODO', FLORENZI, GOICOECHEA, LAMELA, LOBONT, LOPEZ, LUCCA, MARQUINHO, MARQUINHOS, OSVALDO, PERROTTA, PIRIS, PJANIC, ROMAGNOLI, SVEDKAUSKAS, TACHTSIDIS, TADDEI,TOROSIDIS, TOTTI

Lazios:

Portieri: Marchetti, Bizzarri, Strakosha;

Difensori: Biava, Dias, Ciani, Konko, Radu, Pereirinha, Stankevicius;

Centrocampisti: Cana, Ledesma, Gonzalez, Candreva, Lulic, Onazi, Mauri, Hernanes, Ederson, Crecco;

Attaccanti: Kozak, Floccari, Klose.


Det här spelet känns vettigt i en annars oviss final. Vi tar en medelinsats på det. KÖR!

Twittra @nokkan21 eller kommentera nedan som vanligt.

Polsater - 26 Maj, 2013, 00:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!