Speltips Ramos - Janowicz

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-27 15:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,91
Speltips: Över 40,5
Spela på Speltips Ramos - Janowicz
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Över 40,5
Jerzy Janowicz har gjort en rätt bra grussäsong så här långt. Inledningsvis spelade han bra men fick inte med sig resultaten, men det släppte i mastersturneringen i Rom där polacken besegrade både Gasquet och Tsonga.

Han är emellertid ojämn och lider ju av någon form av aggressionsproblem. Jerzy accepterar nämligen inte tveksamma domslut och blir därför galen under stora delar av matcherna.

Jerzy har servat väldigt stabilt senaste veckorna och när hans stoppbollar sitter så är det ett grymt vapen mot såväl andraservar som rallys.

Janowicz har spelat sju gradslam-matcher men har bara vunnit en enda i raka set. Resten är väldigt jämna och när man betänker att dagens motståndare, Albert Ramos, presterat på den nivå man kan begära av honom senaste månaderna, då kommer även detta bli jämnt.

Ramos har egentligen bara en riktigt usel förlust på grus i år. Den kom nyligen mot Kohlschreiber, i årets minst värdefulla turnering. Gissningsvis hade spanjoren tankade på Franska öppna istället.

Ramos vann deras senaste möte i Barcelona efter tre set. Idag tror jag på liknande siffror, med ytterligare ett set och polsk seger.

Vi provar över 40,5 games i matchen hos Ladbrokes.
Spela på Ramos - Janowicz hos Ladbrokes
Poldan - 26 Maj 2013 - 22:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Realws - 2013-05-26 23:37

Ser bra ut, bra rek! Den kör vi på!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: