OBS SPELSTOP 02:45!!

Tjena natt ugglor efter att haft en riktigt skit kväll så ska detta vända i denna matchen tänkte jag ;), tycks har hittat ett riktigt bra spel i denna matchen till 1.80 gånger pengar! ett spel som låg på hela 1.90 nyss.

Vi kan börja med América hemmalaget i denna matchen en klubb som sägs vara Colombias mest anrika fotbollslag som grundades 1927. Man åkte ut hösta serien förra året då på playoff (kval) om att få vara kvar i hösta serien, men sen dess har man verkligen visat att man vill tillbaka så snabbt som möjligt! dom leder ligan med 36 inspelade poäng på 17 spelade matcher och har chans att dra ifrån ännu mer här idag.

Man är sjukt vassa på sin hemmaarena Estadio Olimpico som tar in ca 43.000 åskådare, man har en mycket fin form på 8-0-0 med målskillnaden 17-0 på sina åtta senaste matcher på sin hemmaarena, och som ni ser har man hållit nollan i alla åtta senaste matcherna! Men det är inte slut där man är även obesegrade på sin hemmaplan dom senaste 13 senaste matcherna! senaste förlusten på sin hemmaplan kom när man åkte ut högsta serien och gick ner i kvalet om att få vara kvar.

Då till bortalaget Deportivo Rionegro en klubb som är lite mer orutinerat än vad America är, man har inte alls någon bra form med endast två ynka poäng på dom senaste 6 matcherna med facitet 0-2-4.

Tyvärr så blir det väldigt svårt att hitta laguppställningar, skador m.m för att det är sydamerikansk fotboll.. men med den formen man har så tror jag bara ska vara ganska lugn för spelet till dagens match.

Har hittat ett riktigt monster odds till hela 1.80 hos ( bet365 ) på asian handicap -1.0
betyder att vid 1 målsvinst blir spelet ogiltigt och vid 2 målsvinst blir det vinst på spelet. Jag tror det kommer blir 3-1 i denna matchen och känner mig ganska lugn inför matchen efter att ha lagt mitt spel ;)

Man kan även spela Live i denna matchen och då kan absolut dom här spelen var intressanta:

America vinna och hålla nollan.
America RAK (1X2).

Rygga på egen risk!
Kom ihåg man måste spela för att vinna!

EDITERAD 2013-05-28 01.56:16

This is the stats tab
This is the post tip