Speltips Skellefteå FF - Robertsfors IK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-28 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Norrland
Odds: 1.80
Speltips: -2
Spela på Speltips Skellefteå FF - Robertsfors IK
Börja spela här
Spela på -2
Tjena såg att denna matchen redan finns uppe men vill övertyga er ännu mera om denna match! säkraste matchen på länge enligt mig och det känns så sjukt bra på förhand!

Skellefteå FF är favoriter till att vinna den serien och det har dom visat hittills, man har senaste fyra hemma matcherna ett facit på otroliga 4-0-0 med målskillnaden
12-3, medans man har vunnit två senaste på hemmaplan med 3-0 då mot toppen laget Mariehem SK respektive 4-0 mot botten/mitten laget Alviks IK, Man är obesegrade dom senaste nio matcherna hemma och borta.

Ifjol avancerade Skellefteå en division, mycket tack vare Radek Erlich som numera spelar i Skellefteå FF, snacka om en mycket speciell match för honom!
men så här säger han på klubbens hemsida:

"Utanför planen är de mina kompisar, men på planen är de inte det. Då gäller det bara att vinna. Tre poäng är det enda som räknas, säger han om mötet mot sina forna lagkamrater."

Leo Englund har problem med en sin fot, precis som Joel Boman och Patrik Lindgren som inte riktigt har känt sig fräsch till hundra procent och ser ut att missa matchen. Dessutom klev Krister Andersson av söndagens träning och både Nils Lundmark och Robin Andersson rehabtränar.

Här har ni liga tabellen:

1 (Skellefteå FF)
2 Anundsjö IF
3 Mariehem SK
4 Stromsbergs IF
5 Assi IF
6 IFK Härnösand
7 Hudiksvalls ABK
8 Piteå IF
9 Alviks IK
10 Morön BK
11 Bodens BK
12 (Robertsfors IK)

Som ni ser så skiljer det en del motståndarna här idag och Skellefteå FF har ett erhört bra läge att dra ifrån med en match mindre spelad i toppen!

Nykomlingarna Robertsfors IK som har ett väldigt ungt och orutinerat lag.. Har börjat serien med fem raka torsk och 4-20 i målskillnad! sämsta möjliga start och det blir nog div 5 nästa säsong för deras del.. De nämn värde är speciellt dom två senaste matcherna för Robertsfors IK där man har förlorat med hela 6-1 borta och senaste matchen på hemmaplan med sinnessjuka 0-7!

Laget kan ju inte må bra efter två sådana förluster och får bara Skellefteå igång spelet som jag absolut tror, och sätter bollen i nätet innan halvtid så kommer det rulla på till minst 4,5-0.

Tyvärr ingen info om skador och liknade någonstans om Robertsfors IK, men hittar ni så får ni gärna dela mer av dom ;)

Inga odds har kommit på handicap än hos bet365 men matchen ska komma upp på livebetting och där kommer vi få väldigt mycket alternativ på handicap spel!

[Kontaktade bet365 livechatt som sa att deras oddssättare hade beslutat att ta den matchen.. varför är oklart men SVS har matchen på -2 Handicap till 1.80 i odds ;)]

EDITERAD 2013-05-28 18.30:44
Spela på Skellefteå FF - Robertsfors IK hos Svenska Spel
Spela nu
grandgoals36 - 28 Maj 2013 - 18:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: