Tjena!

Tyvärr blev det ingen spel på Skellefteå FF pga bet365 valde att tar ner matchen av okänd anledning ;), men men vad ska man göra jo hitta ett annat bra spel till senare ikväll.

Turkiet är på tränings läger i Tyskland och spelar idag sin första tränings landskamp av två mot Lettland stora klasser mellan länderna i fotboll.. visst gör det väldigt mycket att matchen inte spelas i Turkiet men nu spelas den alltså i Tyskland på naturell plan. Matchen spelas på Schauinsland-Reisen Arena i (Duisburg), Domare till dagens match heter Thorsten Kinhöfer och är från Tyskland.

Lettlands trupp består till största del av spelare från den inhemska ligan.

Preliminära startelvor:

Turkiet: Mert Günok, Serdar Kurtulus, Ömer Toprak, Bekir Irtegün, Hasan Ali Kaldirim, Sefa Yilmaz, Mehmet Topal, Oguzhan Özyakup, Olcay Sahan, Mustafa Pektemek, Burak Yilmaz

Litauen: Dorosevs, Mihadjuks, Klava, Ä°vanovs, Maksimenko, Tarasovs, Laizans, Zigajevs, Rugins, Fertovs, Sabala

Ett extra utropstecken för Burak Yilmaz! en spelare av värlsklass till vardags i sjärnlaget Galatasaray som han gjort ett kanon säsong i med 30 spelade matchen och 24 mål!

Turkiet är flera klasser bättre än vad Lettland är och det bör bli en lekstuga för formstarke Burak Yilmaz här idag mot Lettland och minst två mål till 2.00 och det tackar vi för!

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för att vinna ;)

EDITERAD 2013-05-28 20.38:32

This is the stats tab
This is the post tip