Speltips

Speltips Lausanne-Servette

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-29 20:30 Spela här

Speltips Lausanne-Servette
Land: Schweiz Liga: Superligan
Odds: 1.95 Speltips: ö 2,5
2013-05-29 20:30 Lausanne-Servette ö 2,5 1.95 stooooffe

Ångest och bottenmatch i Schweiziska superligan! Jumbon mot nästjumbon i nästsista omgången! Servette har 4 poäng upp till Lausanne och måste vinna kvällens match för att ha en chans att hålla sig kvar. I mina ögon luktar det att dem kommer pressa på och köra full fart framåt, medans Lausanne kan gå på kontringar mot ett desperat jagande Servette. Ingen av lagen har bra försvar heller vilket gör att båda lagen kommer att få massvis med möjligheter.
Jag ser nästan 2 x degen på över 2.5 i detta möte som ett bjudodds. På tal om dåliga försvar så har jumbon Servette backarna Jacques Francois Moubandje och Christopher Mfuyi avstängda till kvällens match!
Visst det kanske inte är dem två farligaste anfallslagen men med alla chanser och all desperation och uppgivenhet som kan komma att upptså ikväll så känns det som att målen kommer att komma!
Att lägga till är att Servettes två senaste matcher har innehållit 4 respektive 5 mål och Lausanne kommer från en 3-0 seger senast och lagen har en vass anfallare var i form av Malonga i Lausanne och Karanovic i Servette, så bjud dems på för många lägen ikväll så lär dem pilla in minst 1 mål var i alla fall.

Rygga på egen risk men jag tror stenhårt på att det kommer rassla i näten ikväll och ca 2 x degen känns helt klart som ett stabilt odds.
En dubbel på över 2.5 mål i den här matchen och en rak Basel seger (till drygt 1.70 i odds) ses som en stabil dubbel i kvällens Schweiziska matcher.

//Stoffe

EDITERAD 2013-05-29 13.09:38

stooooffe - 29 Maj, 2013, 13:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!