Grym matchserie här och äntligen får vi en Game 7. Efter Chicagos otroligt fina grundserie, kombinerat med Detroits hackiga säsong, var det det många som trodde att det här skulle bli en lätt resa för Chicago efter en mycket komfortabel 4-1 vinst i första matchen. Så blev det icke.

Efter detta vann Detroit tre raka matcher för att sätta sig själva i en otroligt gynnsam position med 3-1 och två matchbollar, men Chicago har kommit tillbaka från dem döda och tvingat fram en avgörande match. På hemmaplan, dessutom.

Det enkla valet skulle vara att spela på Chicago enbart på deras momentum, men det ligger mer bakom detta spel. Chicagos 'sämre' kedjor har spelat riktigt bra mot Detroit och får de också igång stjärnorna på allvar kan det här laget få lyfta Stanley Cup för andra gången på bara tre år. Förutom detta säkrade Chicago sin slutspelsplats mycket tidigt och tog till och med flest poäng av alla lag i grundserien, medan Detroit var nära på att inte ens gå vidare. Detroit har varit mycket upp och ner under hela säsongen och möter här ett Chicago helt utan skador, på bortaplan och med två förluster i ryggen.

This is the stats tab
This is the post tip