Speltips

Speltips Öster - IFK Göteborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-05-31 19:00 Spela här

Speltips Öster - IFK Göteborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00 Speltips: 2:a
2013-05-31 19:00 Öster - IFK Göteborg 2:a 2.00 grandgoals36

Tjena!

Morgon dagens helt klart bästa spel får vi 2.00 på och det är IFK Göteborg!

Vi kan börja med Öster jo man har gick upp till Allsvenskan i år och gjorde det bra till en början med två oavgjorda och två förluster, men sen gick det utåt helt!
Nu har man 0-0-6 i facit på dom sex senste matcherna hemma och borta och formen är horribel! Man har dessutom 0-0-4 på dom senaste fyra hemma matcherna med en målskillnad på hela 2-11.

IFK Göteborg då jo självklart ett lag som kommer kriga för guldet i år, man har ett starkt, rutinerat och bra lag som har börjat Allsvenskan i är helt klart godkänt med en andra plats efter HIF med 21 inspelade poäng på 10 spelade matcher!
Självförtroendet är riktigt stort i klubben efter att ha vunnit svenska cupen i helgen!

Truppen för Öster till dagens match:
Alexander Nadj, Robertino Kljajic, Patrik Bojent, Elmin Nurkic, Mario Vasilj, Månz Karlsson, Johan Andersson, Stefan Karlsson, Marcus Bergholtz, Kenny Pavey, Darijan Bojanic, Alexander Henningsson, Johan Persson, Josef Elvby, Vlado Zlojutro, Denis Velic, Freddy Söderberg, Pablo Piñones-Arce, Matteo Blomqvist-Zampi

Truppen för IFK Göteborg till dagens match:
John Alvbåge, Marcus Sandberg, Emil Salomonsson, Adam Johansson, Kjetil Waehler, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Logi Valgardsson, Mikael Dyrestam, Sam Larsson, Daniel Sobralense, Philip Haglund, Nordin Gerzic, Jakob Johansson, Pontus Farnerud, Robin Söder, Hannes Stiller, Tobias Hysén, David Moberg Karlsson.

Jag anser att ett IFK Göteborg är erhört mycket starkare lag på pappret och att man verkligen behöver denna tre poängare för att ha möjlighet att gå om HIF i toppen, medans Öster som är i en riktigt dålig form svacka och som är riktigt dåliga just,
Att IFK Göteborg vinner denna matchen tror jag oerhört starkt på och passa på att spela NU! för oddset kommer trilla ner när folk märker oddset som står i hela 2.00!
Handicap tror jag också kan absolut kan gå vägen och där får man hela 3.40 på -1!

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för att vinna!

grandgoals36 - 31 Maj, 2013, 00:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-05-31 07:40:45

vinstmarginal1*

Pettson - 2013-05-31 07:40:30

bra spel och rek!

tror dock mer på vinstmarginal! alt. GBG+ö2.5, GL! :-)