Speltips Karlslund v Rynninge

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-31 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 norra Götaland
Odds: 2,00
Speltips: Under 2,5 mål
Spela på Speltips Karlslund v Rynninge
Börja spela här
Spela på Under 2,5 mål
Ett lokalderby som i de inblandades ögon kan jämföras med Spurs v Arsenal, Lazio v Roma eller Celtic v Rangers. Min personliga målsättning är att ta mig två kilometer västerut för att se fighten, men vädret förväntar sig att bli 26 grader och strålande sol, så risken/chansen är ju överhängande att man blir kvar på en uteservering och inte tar sig därifrån. Men som sagt, tanken är att ta sig ut till Örnsro för att kunna rapportera till er som kan tänka sig vara intresserade.

Hur som helst så satt vi ett gäng under gårdagen och tjabbade lite om den här drabbningen. Och vi var alla rörande överens om att det här derbyt kommer att präglas av kamp och känslor snarare än av något skönspel. Och efter att ha varit i kontakt med folk i bägge lägren så går tugget exakt likadant:
-Vi tänker inte förlora det här. Inte ett derby en fredagskväll. Händer inte.

Alltså. Mer fokus på att inte förlora än att vinna. Det var känslan jag hade både innan och efter jag lyssnade på tugget.

Kikar vi på Rynninge så är det ett tight gäng som inte släpper några onödigt över bron. Men som inte heller har någon större kompetens att bjuda publiken på någon större behållning offensivt. I alla fall inte sedan den nya tränaren tillkom.
Hittills den här säsongen har man spelat sju matcher. Dessa har sett ut som följande:

Rynninge - Tibro 0-0
Uddevalla - Rynninge 0-1
Rynninge - Carlstad Utd 1-0
Sävedalen - Rynninge 2-1
Rynninge - Nordvarmland 1-0
Rynninge - Ytterby 0-1
Götene - Rynninge 2-0

Som synes. Sex av sju matcher har slutat under 2,5 mål. Och det är inte speciellt egendomligt när detta försvarsstarka men trubbigt offensiva lag ska ge sig ut och veva.

När det nu handlar om ett derby. Väster vs. Norr. Där kampen kommer att stå för rubbet. Då lär siffrorna ovan betyda än mer än vad de hittills har gjort. Tight, tätt, målsnålt och tufft. Det är min bild av vad som komma skall.
Eller, inte bara min. Utan som nämnts, även de inblandades bild av detta debry.

1-1, max, säger jag ....

Spela på Karlslund v Rynninge hos Bwin
holms - 31 Maj 2013 - 01:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: