Speltips

Speltips Greg Hancock

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-06-01 18:00 Spela här

Speltips Greg Hancock
Land: England Liga: Grand Prix
Odds: 2,10 Speltips: Under 8,5p
2013-06-01 18:00 Greg Hancock Under 8,5p 2,10 IB.

Då var det dags för årets i särklass roligaste deltävling i årets Grand Prix. Cardiff, Storbritannien. Över 40.000 åskådare väntas till arenan. En folkfest att vänta. Hemmasonen Tai Woffinden har en hel nation bakom sig och folket kan känna doften av en andra GP-seger. Han är ruskigt het för tillfället och levererar heatsegrar efter heatsegrar. En bana där många förare har levererat under åren. Vi har två svenskar som var i final här förra året. Lindgren och Lindbäck. Men svenskarnas start i årets Grand Prix har varit skrämmande dåligt. Samtliga tre förare ligger under strecket och riskerar att åka ur.

Grand Prix ska vara det svåraste att tippa på men för oss har det varit rena guldgruvan. Vi har lyckats sätta Sajfutdinov två gånger som vinnare till oddsen 15,00 och 10,00. Nu senast inkasserade vi Woffinden till fantastiska 10,00, i en tävling där han var totalt överlägsen. Oddset är på tok för lågt på honom denna gång och jag ser inget värde i det. Däremot har jag fixat fram tänkbara spel.

Greg Hancock Under 8,5p @2,10 Sportingbet .

Efter Hancock krasch för ett par veckor sedan så har det gått trögt för amerikanen. I ligorna fungerar inte allting som det ska. Har svårt att nå tvåsiffrigt som han så ofta gjorde förut. I Grand Prix har han haft det svårt också. I de tre senaste deltävlingarna har han inte ens nått semifinal. Har skramlat ihop 7p, 8p, och 8p i dessa tre tävlingar. Till denna tävling har jag svårt att se honom nå över 9p. Lär krävas dem siffrorna för att ta sig till semifinal. Woffinden, Sajfutdinov, Holder, Gollob, Hampel är bara några förare som han inte kommer att slå. Bana kräver startsnabb förare vilket han är. Men han har tyvärr inte farten i motorerna för att klara fyra varv. Spelar 2/5 units på Hancock Under 8,5p till 2,10 hos Sportingbet

IB. - 31 Maj, 2013, 15:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!