Då var det dags för årets i särklass roligaste deltävling i årets Grand Prix. Cardiff, Storbritannien. Över 40.000 åskådare väntas till arenan. En folkfest att vänta. Hemmasonen Tai Woffinden har en hel nation bakom sig och folket kan känna doften av en andra GP-seger. Han är ruskigt het för tillfället och levererar heatsegrar efter heatsegrar. En bana där många förare har levererat under åren. Vi har två svenskar som var i final här förra året. Lindgren och Lindbäck. Men svenskarnas start i årets Grand Prix har varit skrämmande dåligt. Samtliga tre förare ligger under strecket och riskerar att åka ur.

Grand Prix ska vara det svåraste att tippa på men för oss har det varit rena guldgruvan. Vi har lyckats sätta Sajfutdinov två gånger som vinnare till oddsen 15,00 och 10,00. Nu senast inkasserade vi Woffinden till fantastiska 10,00, i en tävling där han var totalt överlägsen. Oddset är på tok för lågt på honom denna gång och jag ser inget värde i det. Däremot har jag fixat fram tänkbara spel.

Vinnare - Chris Holder @8,00 Ladbrokes

Vi går mot ett omöjligt scenario. Dags för årets roligaste deltävling i Grand Prix. Vi har lyckats sätta alla vinnarspel denna säsong. Sajfutdinov till 15,00 och 10,00, samt Woffinden till 10,00. Nu siktar vi på fjärde raka. Omöjligt? Knappast.

Ödmjukhet är dock viktigast här. Jag går oftast på mycket form samt historik. Historiken är hur förarna har kört här tidigare. England, Cardiff. Innebär ordet ”drömbana” för Holder. 2012 vann Holder här totalt överlägset. Vann 6 heat av 7 möjliga. Tappade endast 1p. Det var då han började klättringen till sitt VM-Guld. Holder vann även här 2010 för att året efter komma 3:a. Finalplats tre år i rad. Ingen omöjlighet denna gång heller. Spelar 1/5 units på Chris Holder som Vinnare till 8,00 hos Ladbrokes

This is the stats tab
This is the post tip