Speltips

Speltips Matej Zagar

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-06-01 18:00 Spela här

Speltips Matej Zagar
Land: England Liga: Grand Prix
Odds: 1,80 Speltips: To Make Semifinal
2013-06-01 18:00 Matej Zagar To Make Semifinal 1,80 IB.

Då var det dags för årets i särklass roligaste deltävling i årets Grand Prix. Cardiff, Storbritannien. Över 40.000 åskådare väntas till arenan. En folkfest att vänta. Hemmasonen Tai Woffinden har en hel nation bakom sig och folket kan känna doften av en andra GP-seger. Han är ruskigt het för tillfället och levererar heatsegrar efter heatsegrar. En bana där många förare har levererat under åren. Vi har två svenskar som var i final här förra året. Lindgren och Lindbäck. Men svenskarnas start i årets Grand Prix har varit skrämmande dåligt. Samtliga tre förare ligger under strecket och riskerar att åka ur.

Grand Prix ska vara det svåraste att tippa på men för oss har det varit rena guldgruvan. Vi har lyckats sätta Sajfutdinov två gånger som vinnare till oddsen 15,00 och 10,00. Nu senast inkasserade vi Woffinden till fantastiska 10,00, i en tävling där han var totalt överlägsen. Oddset är på tok för lågt på honom denna gång och jag ser inget värde i det. Däremot har jag fixat fram tänkbara spel.

Matej Zagar To Make Semifinal (YES) @1,80 Ladbrokes

Zagar har nått semifinal ruskigt enkelt dem tre senaste deltävlingarna. Till lördagskvällen har han lottats som nummer 1 vilket ger nysladdad banan varje gång. Han inleder med två rätt så tuffa heat för att sedan ha tre mycket lättare heat. Han han ska upp i 8-9p (vilket som krävs för semifinal) ser jag som en troligt scenario. Han har en väldigt fin form nu och tar ofta tvåsiffrigt i ligamatcherna. Levererar otroligt bra för tillfället! Spelar 3/5 units på detta spel.

IB. - 31 Maj, 2013, 15:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!