Speltips

Speltips Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-05-31 20:00 Spela här

Speltips Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.9 Speltips: U 11
2013-05-31 20:00 Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks U 11 1.9 Clay_Davis

Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks

Pitchers

Arizona - WADE MILEY (L) ERA: 4.53 W/L: 3-4 - Miley är en ung pitcher som var nära att vinna titeln som årets rookie i National League förra året. Lite sämre ERA hittils i år och har haft det kämpigt de senaste matcherna men är fortfarande Arizonas bästa pitcher. Har hyffsat med kraft i fastballen och en grym curveball bland annat.

Chicago - MATT GARZA (R) ERA: 4.00 W/L: 0-0 - Matt Garza var länge Chicagos absolut bästa pitcher men har varit skadad i inledningen av säsongen. Förra året slutade han med 3.91 som ERA vilket är bra för att spela i en sämre klubb som Chicago. Fastballen har antagligen inte kommit upp till vad den varit men han blir bättre och bättre för varje start. Det här blir hans tredje och om han verkligen kommer igång kan han hålla Arizona till 0-3 runs.

Offensiven

Chicago är mer eller mindre skadefria frammåt. Arizona däremot har sedan tidigare några tunga "sluggers" såsom Aaron Hill och Willie Bloomquist på skadelistan. Efter gårdagens match mot Texas blev även duktige Eric Chavez skadad, han är inte med ikväll.

Summering

Vi har två pitchers som har varit bland de absolut bästa i ligan. Miley kommer revanshsugen och Garza blir bättre och bättre med varje match. Det kommer säkerligen inte sluta 0-0 men linan som är satt till 11 är väldigt hög. Det ska till 12 runs för att vadet ska gå förlorat. Chigaco är heta och har vunnit fem raka, jag är imponerad av vad deras offensiv har presterat men ställd mot en bra pitcher ska det finnas bra chanser att de får nöja sig med säg 4-5 runs. Arizona är aningen skadeskjutet frammåt och det lär passa Garza som försöker erövra årets första seger. Min slutsats är att vi kommer att få se två högkvalitativa pitchers med en lina satt väldigt högs, det känns lovande.

Clay_Davis - 31 Maj, 2013, 17:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Clay_Davis - 2013-05-31 17:09:08

Startar 20:20 ikväll.